Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 15 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 15 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 15-ajai, antradieniui.

AVINAS. Nepraleiskite progos užsidirbti pinigų, net jei tai tebūtų trumpalaikė galimybė. Jeigu rimtai pasistengsite, šiandien jums turėtų pavykti atgauti skolą, išsireikalauti uždirbtus pinigus ar sudaryti dalykinį kontraktą.

JAUTIS. Diena turėtų būti gana gera. Būsite nusiteikę šmaikštauti, tad savo gera nuotaika ir humoro jausmu užkrėsite aplinkinius. Nepagailėsite dėmesio vaikams.

DVYNIAI. Šiandien jums labiau norėsis patinginiauti, nei ką nors veikti. Galbūt jėgų sumažėjo dėl sveikatos sutrikimo, neišsimiegojimo ar persidirbimo. O jeigu jaučiatės gerai, vis tiek norėsis ramesnės, lėtesnės dienos.

VĖŽYS. Profesinėje veikloje galimi pasikeitimai į gerą pusę. Seksis įsilieti į kolektyvinę ar visuomeninę veiklą, demonstruoti organizacinius sugebėjimus. Vakarą galite praleisti su draugų kompanija, bendraminčiais.

LIŪTAS. Darbas jums bus prioritetas, ypač jeigu už jį neblogai moka. Jeigu aktualu susitarti dėl projekto, komandiruotės, kliūčių neturėtų iškilti. Tai, ką šiandien nuveiksite, turėtų atnešti naudos.

MERGELĖ. Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio. Gerai seksis mokslo, publikavimo reikalai. Galimas pasiūlymas, susijęs su kelione, renginiu.

SVARSTYKLĖS. Šiandien be didesnio nerimo žvelgsite į naujoves, permainas, kad ir kokios jos būtų. Gali kilti ūpas išlaidauti. Bus progų užmegzti glaudesnius ryšius su naujais pažįstamais.

SKORPIONAS. Norėsis mylėti ir būti mylimiems. Tai atrodys įmanoma. Iš partnerių, gerbėjų galite sulaukti įdomių pasiūlymų. Galite rasti draugiją, kuri prisidės prie jūsų sumanymų įgyvendinimo.

ŠAULYS. Aktualūs bus sveikatos, įvaizdžio ir darbo klausimai. Jeigu šiandien nesulauksite komplimentų, į vakarą imsite jausti poreikį dairytis meilės romantikos. Neatsisakysite pasimatymo, pramogos.

OŽIARAGIS. Galite sužinoti kažką reikšminga, patirti įspūdžių, susipažinti su simpatiškais žmonėmis. Galbūt įsigysite naują gerbėją. Tikėtini kūrybiniai laimėjimai. Vakare trauks malonumai, meilės nuotykiai.

VANDENIS. Mintys daugiausiai suksis apie šeimą, namus, nuosavybę. Galite išleisti pinigų, kad įtiktumėte artimam žmogui, patenkintumėte jo poreikius bei pasilepintumėte patys.

ŽUVYS. Šiandien galima daug ką nuveikti, daug kur suspėti. Tiktų visus reikalus susidėlioti į lentynėles, kad eiga vyktų sklandžiau, nuosekliau. Vakare slapti troškimai veršis į paviršių. Galima saldi nuodėmė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS