Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (sausio 18 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 18 D.)

  • 0

Avinas

Avino reikalai žada klostytis lengvai ir be sukrėtimų. Jis išsiskiria saviorganizacija ir gebėjimu rasti ką nors įdomaus įprastoje veikloje. Tai puiki diena įgyvendinti jei ne visus, tai bent kai kuriuos savo planus!

Jautis

Jautis norės vadovauti ir manipuliuoti žmonėmis. Jai toks noras nepraeis iki vidurdienio, tuomet protingiausia būtų jį panaudoti žaidžiant kompiuterinius žaidimus. Kitaip mažai šansų įgyvendinti savo įsakmius norus.

Dvyniai

Bet kokie Dvynių priimti sprendimai bus itin išmintingi ir gerai apgalvoti. Jie sugeba įtikinamai ir gražiai pagrįsti bet kokias savo mintis, nesvarbu, ar tai būtų idėja įsigyti ką nors neįprasto, ar pasiūlymas pakelti jiems atlyginimą.

Vėžys

Diena palanki Vėžiui pradėti bet kokį reikalą. Tačiau Vėžys rizikuoja praleisti daugybę galimybių be reikalo eikvodamas energiją. Pamirškite smulkmenas, susitelkite į kažką tikrai svarbaus.

Liūtas

Liūtas turės beveik visus šansus pakilti bent laipteliu socialinėje hierarchijoje ir sugebės išspręsti bet kokią situaciją su maksimalia naudą sau. Svarbu neprarasti emocijų kontrolės ir per daug nepasiduoti azartui.

Mergelė

Mergelė gali užsiimti buities problemų sprendimu, kurias išspręsti bus daug lengviau nei įprastai. Jei Mergelė turi kokių nors problemų santykiuose su artimaisiais, tai puiki diena pasikalbėti iš širdies ir viską sutvarkyti.

Svarstyklės

Svarstyklės neklausys jokių patarimų – vis tiek darys savaip. Nors pačios jos labai noriai patarinės aplinkiniams. Bet kokiu atveju jos nenusiteikusios konfliktuoti ir yra pasiruošusios ramiai išgyventi bet kokius nesutarimus.

Skorpionas

Skorpionas bus padėties, susijusios su pinigais ir jausmais, viešpats. Pakanka išlaikyti vidinę pusiausvyrą ir Skorpiono reikalai klostysis labai teigiamai. Netgi galite pasikalbėti su savo viršininku dėl atlyginimo padidinimo.

Šaulys

Šaulys gali lengvai atsidurti dėmesio centre. Šis dėmesys bus labai teigiamas. Likimas suteikia puikią progą įgyvendinti planus ir svajones! Kitaip tariant, pats laikas imti jautį už ragų.

Ožiaragis

Kažkas tikrai bandys manipuliuoti Ožiaragiu ir darys tai labai grakščiai ir nepastebimai. Jei nenorite visą dieną šokti pagal kažkieno muziką, nepakenks kritiškiau vertinti kitų žodžius ir pokalbyje su jais dažniau vartoti žodį „ne“.

Vandenis

Visą dieną Vandeniui kažko trūks. Atrodo, diena bus įprasta, bet sieloje norėsis kažko išskirtinio. Galima ką nors ekstravagantiško padaryti savarankiškai. Tačiau tik saikingai!

Žuvys

Žuvys būtinai užsinorės nuveikti ką nors reikalingo ir naudingo ir į tai įtraukti aplinkinius, pirmiausia savo šeimos narius. Galima perstatyti baldus, tvarkytis. Kiekvienas ras savo darbo frontą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS