Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 19 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 19 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė sausio 19-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandien stengsitės užglaistyti nesutarimus, užmegzti naujų ryšių. Augs noras užkariauti patinkantį priešingos lyties atstovą arba išsiveržti į lyderio pozicijas kolektyve, grupėje. Deja, kiti gali būti ne tokie draugiški kaip jūs. Galimas nuostolis.

JAUTIS. Noriai imsitės darbų, tačiau reikės apsišarvuoti kantrybe. Galbūt teks reikalauti, kad būtų vykdomi kažkokie susitarimai, apmokama už atliktus darbus, paslaugas, prekes ar pan. Protingu reiklumu galite nemažai pasiekti. Tik neprovokuokite agresijos.

DVYNIAI. Būsite nusiteikę prasiblaškyti toliau nuo namų, aplankyti parodą, turiningą renginį arba daug naršyti po internetą. Troškimas sudominti ar išlaikyti patinkantį asmenį skatins išlaidauti. Verčiau stebinkite žiniomis, plačiu akiračiu.

VĖŽYS. Sąžiningiems, apgalvotiems veiksmams diena gana palanki. Deja, negarbingos finansinės avantiūros gali tuoj pat išaiškėti ir atnešti nemalonių padarinių. Tinkamai elkitės su vaikais, išlaikykite kantrybę. Saugokite juos nuo pavojų.

LIŪTAS. Tikėtini rūpesčiai, susiję su šeima, partneryste. Gali būti, kad išvesite iš kantrybės artimą žmogų ir apie save išgirsite tai, ko nesitikėjote išgirsti. Su šeima nepasitarus įsigyti pirkiniai gali paskatinti rimtą konfliktą.

MERGELĖ. Prieš keldami kitiems didelius reikalavimus, juos kritikuodami, pažvelkite į save - ar patys neturite trūkumų ir nesate niekam skolingi. Venkite rizikingų viražų kelyje, o darbe - ginčų su klientais, kolegomis.

SVARSTYKLĖS. Būsite nusiteikę pasimatymams, pobūviams, kūrybinei veiklai. Jeigu yra už ką, finansinė situacija leidžia, tuomet noras pramogauti, linksmintis gali tapti nenumaldomas. Rizikingas nuotykis, avantiūra gali atnešti problemų.

SKORPIONAS. Galimi nauji planai, susiję su nuosavybe, verslu. Regis, sustiprės prabangos troškimas. Net jei norai akivaizdžiai viršija galimybes, jūs niekaip nenorėsite su tuo susitaikyti. Nuotaiką gali gadinti kažkas iš namiškių arba techniniai rūpesčiai.

ŠAULYS. Tikriausiai turėsite reikalų, susijusių su transportavimu, technikos pirkimu-pardavimu ar remontu. Galbūt aiškinsitės dėl nekokybiškai atlikto darbo, paslaugos.

OŽIARAGIS. Galite susidurti su pretenzingais veikėjais. Nepasiduokite spaudimui kažko imtis, jeigu jaučiate, kad tai jums netinka. Įsiklausykite į vidinį balsą. Tai jums padės išsiaiškinti svarbius santykius, sudaryti naudingą sutartį.

VANDENIS. Gali būti, kad nuspręsite nesitaikstyti su primetama valia, įrodyti, kad esate ne iš kelmo spirti. Nepersistenkite, kad nepakenktumėte sau ar savo šeimos nariams. Pavojai tykos ir kelyje, tad venkite lenktynių, nepažeidinėkite taisyklių.

ŽUVYS. Šiandien jums stigs energijos, pasireikš keistas išsiblaškymas. Jūs tarsi plauksite pasroviui, nesukdami sau galvos dėl to, kas vyksta už jūsų namų sienų. Apdairiau elkitės su savais ir svetimais dokumentais bei nežiopsokite kelyje.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

O AS KIETAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS