Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (spalio 16 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 16 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 16-ajai, antradieniui.

AVINAS. Šiandien bus nelengva bendrauti, ypač su verslo partneriais, klientais. Vienai arba kitai pusei stigs lankstumo, tolerancijos, o kategoriškumas ir pasipūtimas liesis per kraštus. Visiškai nerekomenduojama įsitraukti į dalykines ar finansines avantiūras.

JAUTIS. Galbūt teks tvarkyti teisinius reikalus arba su išsilavinimu, kultūra, idėjiniais įsitikinimais susijusius klausimus, ir tai tikriausiai nebus įprastiniai reikalai. Galite pasiduoti svetimai valiai arba patys stipriai veiksite kitus.

DVYNIAI. Lengvai neateis nei pinigai, nei šlovė. Kai kurie santykiai ir reikalai dėl vieno radikalaus žingsnio gali susikomplikuoti. Darysite nemažai klaidų, teks taisyti broką.

VĖŽYS. Didesnių išlaidų šiandien geriau būtų atsisakyti. Kils įtampa bendraujant su priešinga lytimi, konkurentais, oponentais. Galite neteisingai suprasti jums rodomą dėmesį, keliamus reikalavimus.

LIŪTAS. Šiandien teks atlikti daug smulkių darbų. Venkite dar labiau apsikrauti darbais, įsipareigojimais. Tuo pačiu nesitikėkite, kad kažkas eis iš paskos ir taisys jūsų klaidas, lopys spragas.

MERGELĖ. Už kai kuriuos malonumus ar principus gali tekti užmokėti didesnę kainą nei jie verti. Gali apvilti dominantis gerbėjas ar mylimas žmogus. Pasidomėkite, kuo užsiima ir kaip jaučiasi jūsų vaikai.

SVARSTYKLĖS. Prieš savo valią galite būti įtraukti į svetimus rūpesčius arba nuostolingų eibių prikrės jūsų artimieji. Venkite kategoriškų pareiškimų, netaktiškų pastabų, kad vėliau netektų gailėtis ir kaltinti savo ilgo liežuvio.

SKORPIONAS. Šiandien būsite aktyvūs, linkę siekti aplinkinių dėmesio, tačiau jums stigs objektyvumo. Viską vertinsite itin kategoriškai. Susilaikykite nuo interviu bei svarbių sutarčių, ypač komercinių. Saugokitės avarijų.

ŠAULYS. Per neapdairumą galite prisidaryti teisinių arba finansinių problemų. Gali kilti mintis į viską numoti ranka, mesti pradėtus darbus, projektus. Kita vertus, ši diena gali išgydyti nuo iliuzijų kai kurių asmenų ar idėjų atžvilgiu.

OŽIARAGIS. Šiandien jokioje srityje nepersistenkite, neskubėkite. Mažai tikėtina, kad pavyks rimčiau padirbėti ir pabendrauti. Susidursite su išsisukinėjimu, pažadų nevykdymu, nekonkretumu. Derėtų pataupyti ir jėgas, ir nervus, ir pinigus.

VANDENIS. Tarp aplinkinių šiandien jausitės nesmagiai dėl intrigų ar keistų nuojautų. Įmanomas savotiškas sąmokslas, mėginimas suversti jums atsakomybę, įpiršti svetimą klaidą ar broką. Yra pavojus patirti nemalonumų per aplaidumą.

ŽUVYS. Dienos aktualija bus draugai, buvę ar potencialūs partneriai. Kažkodėl tai kels susirūpinimą. Nederėtų manyti, kad visi turi piktų kėslų ir viską daro vien iš išskaičiavimo. Jūsų niūrios mintys kenkia tik jums.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS