Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (spalio 3 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 3 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 3-iajai, trečiadieniui.

AVINAS. Šiandien neblogai seksis darbai ir tikriausiai nenuvils žmonės, iš kurių tikėjotės supratimo. Mintys nuolat suksis apie tai, kaip pagerinti materialinę gyvenimo kokybę, išspręsti šeimines ar finansines problemas.

JAUTIS. Tęskite pradėtus darbus, tvarkykite neatidėliotinus reikalus. Regis, noriai bendrausite, tad pagerės santykiai su kolegomis, kaimynais. Kai kurias problemas išspręsti jums padės būtent jie.

DVYNIAI. Noriai tvarkysite buitinius, turtinius reikalus, o jei užsiimate verslu - uoliai plušėsite ir kursite planus, kaip padidinti pelną. Gali kilti neblogų idėjų. Galimos pajamos ir iš nuomos, tiekimo, tarpininkavimo, komercijos. Tik nelįskite į aferas.

VĖŽYS. Gana daug nuveiksite, jeigu dirbate darbą, susijusį su informacijos gavimu ar pateikimu, reklama, mokslu, transportu, telekomunikacijomis. Pagerės santykiai su vaikais, aplinkiniais, kaimynais.

LIŪTAS. Šiandien nederėtų daug bendrauti bei imtis svarbių reikalų, jeigu jie nesusiję su medicina, menu, socialine sfera. Gali būti, kad konfidenciali informacija bei gera intuicija padiktuos teisingą sprendimą.

MERGELĖ. Pajusite didesnį pasitikėjimą savo jėgomis, džiaugsitės augančiu populiarumu. Domins sportas, įvairūs renginiai. Galite susitikti su senų bičiulių kompanija.

SVARSTYKLĖS. Diena gana palanki įvairiems darbams, dalykiniams pokalbiams, kontaktams su oficialiais veikėjais. Gali užsimegzti įdomūs bendradarbiavimo ryšiai.

SKORPIONAS. Jeigu teks spręsti su teisėtvarka, švietimu, užsieniu ir užsieniečiais susijusius reikalus, viskas judės gana sklandžiai. Aplinkinius galite stebinti savo plačiu akiračiu.

ŠAULYS. Šiandien labiausiai tiktų užsiimti finansiniais reikalais, mokesčiais, draudimu, deklaracijomis, kitais dokumentais. Su naujovėmis neskubėkite, pirma užbaikite tai, ką seniau pradėjote ir ką būtina suspėti atlikti laiku.

OŽIARAGIS. Jūsų iniciatyvą, veiklumą stimuliuos konkurencija. Galbūt ieškosite galimybių, kaip įsiteikti asmeniui, nuo kurio galėtų priklausyti jūsų padėtis. Padaugės emocijų, susijusių su partneryste. Išsiaiškinkite nesusipratimus.

VANDENIS. Ryžtingai imsitės darbų. Viskas seksis gerai, jeigu nepasitaikys netikėtų posūkių. Galbūt kils minčių, kaip pagerinti profesinius reikalus, išplėsti savo ar įmonės galimybes. Jomis verta pasidalinti su kolegomis, darbdaviu.

ŽUVYS. Ši diena žada kūrybinį, romantinį polėkį. Tikriausiai neblogai judės reikalai, susiję su pramogų verslu, menu, pedagogika. Ypatingo jūsų dėmesio, pagarbos gali nusipelnyti talentingi žmonės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS