Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 17 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 17 D.)

  • 1

AVINAS. Nestokosite energijos ir užmojų. Būsite labai nepatenkinti, jeigu kas nors trukdys imtis to, ką suplanavote. Nemaloniai gali nuteikti ir patirtas nuostolis, netgi mažytė žala.

JAUTIS. Susirūpinimą kels didelės išlaidos, nepavykusi avantiūra ar nuvylę pirkiniai. Augs politinės arba kūrybinės ambicijos, taip pat – nerimas, abejonės. Nepraleiskite progos pasikalbėti apie svarbius jums reikalus su įtakingu pažįstamu.

DVYNIAI. Labai norėsis dėmesio, meilės, įvertinimo. Kai kas gali pasiūlyti kelionę, pramogą, nuotykį. Gana neatsakingai galite prikrėsti neapgalvotų dalykų.

VĖŽYS. Bus labai sunku jums įtikti. Beveik kiekvienas pašnekovas erzins, todėl geriausia būtų rinktis vienatvę ir nelieti blogų emocijų kitiems. Atpalaiduojamai veiks meditacija, joga. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu, vaistais.

LIŪTAS. Iš kitų šiandien reikalausite daugiau dėmesio arba pats būsite kažkam labai reikalingi. Galite sužibėti draugų kompanijoje ar prieš publiką. Deja, jei namuose tvyro įtampa, nuotaika bus nekokia.

MERGELĖ. Aktyvi diena, ypač mėgstantiems diskutuoti, politikuoti. Galite atsidurti viešo dėmesio centre, tačiau nebūtinai dėl kokių nors nuopelnų ar populiarumo. Priežastis gali būti ir neigiamo pobūdžio.

SVARSTYKLĖS. Beveik visas jūsų dėmesys bus sutelktas į nuo rutinos nutolusius dalykus. Nauja pažintis gali tapti reikšminga, net jei kol kas ir yra tik virtuali. Pasisaugokite finansinių sukčių.

SKORPIONAS. Negailėkite savęs ir sukauptų santaupų, jeigu norite įgyvendinti užsibrėžtą tikslą, planą. Ar tai būtų sportas, ar ūkiniai darbai, vis tiek būsite linkę pervargti. Labiau saugokite sveikatą.

ŠAULYS. Regis, jūsų nenudžiugins senyvų artimųjų ar sutuoktinio nusiskundimai, priekaištai. Dėl jų ar savo pašlijusios savijautos bus sunku įgyvendinti susiplanuotą dienotvarkę.

OŽIARAGIS. Daug laiko skirsite ūkiniams darbams, pageidaujamų daiktų paieškai. Nerimo gali kelti sveikata. Nebūkite pernelyg kritiški artimo žmogaus, vaikų atžvilgiu.

VANDENIS. Kai kurie šiandieniai kontaktai turėtų džiuginti. Pajusite, kad esate vertinami, laukiami. Galite tikėtis naudos per meną, parodas, pramogas. Nesistenkite perauklėti šeimos narių. Ypač dėmesingi ir subtilūs būkite su vaikais.

ŽUVYS. Diena turėtų būti rami, jeigu neketinate ieškoti šurmulio, nuotykių ar pan. Vidinei būsenai labai tiks įprasta aplinka, buitiški užsiėmimai, jaukus poilsis su knyga, mezginiu ir pan.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

As

Koks fainas katinėlis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS