Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 19 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 19-ajai, antradieniui.

AVINAS. Tikėtini viliojami pasiūlymai arba jūs matysite ir girdėsite tai, ką norite. Susipins tikrovė ir žaidimas, nuoširdūs jausmai ir vaidyba. Kažkokie kompleksai, baimės ar keistos kliūtys visgi gali sutrukdyti gerai praleisti šią dieną.

JAUTIS. Namuose neišvengsite šiokios tokios netvarkos, o ir į jūsų sielą gali įsibrauti gūsis keistoko chaoso. Labiau saugokitės vagių, sukčių. Staiga pajusite, kad norisi naujovių, permainų.

DVYNIAI. Gali būti, kad teks duoti ar imti interviu arba kitaip viešai išreikšti tam tikrą savo poziciją, nuomonę. Gali kilti minčių apie darbo keitimą. Visgi lengvesnės duonos ir abejotinų pramogų ieškoti nepatartina.

VĖŽYS. Pasižymėsite išlaidumu, dosnumu. Galite sau nusipirkti kažką nepigaus ar ką nors kitą nustebinti brangoku siurprizu. Pernelyg nelepinkite vaikų. Mokėkite rasti džiaugsmo smulkmenose. Neskubėkite apsispręsti dėl kelionės, nes šiandien galite klysti.

LIŪTAS. Galite įgyvendinti savo siekius, bet tam reikalingas nemažas palaikymas iš šalies. Regis, mėginsite kontroliuoti kitus žmones, manipuliuoti jų jausmais, troškimais. Veikite labai subtiliai, antraip galite sukelti priešingą reakciją nei ta, kurios tikitės.

MERGELĖ. Nors jums labai svarbus atrodys draugiškumas, solidarumas, šiandien nepageidausite jokios draugijos. Galbūt jos nerasite, o gal kiek sunegaluosite ir pasirinkite buvimą vienumoje. Vis dėlto kažkas gali jums patikėti savo paslaptį.

SVARSTYKLĖS. Ši diena žada kažkokius laimėjimus ir pasitenkinimą gautais rezultatais ar nusipelnytu dėmesiu. Pravartu užsiimti sveikatos ir grožio profilaktika.

SKORPIONAS. Jeigu kils noras daryti rimtus pokyčius, verta pagalvoti apie galimas pasekmes. Tikėtini pasiūlymai, kaip papildyti piniginę. Tuo tikslu gali tekti neplanuotai padirbėti.

ŠAULYS. Turėsite galimybių pritraukti reikiamų žmonių dėmesį, pasijusti pagerbti, išskirtiniai. Galite gauti ypatingą pasiūlymą. Gebėjimas pažvelgti tarsi iš toli, iš perspektyvos gali padiktuoti jums svarbų sprendimą.

OŽIARAGIS. Šiandien jus gali nustebinti sutuoktinis ar pažįstamas savo neįprastu elgesiu, mąstymu. Galbūt pamanysite, kad tuo žmogumi ne itin galima pasitikėti. Jei būsite traukiami į finansinę avantiūrą, nepulkite stačia galva - galite nudegti.

VANDENIS. Kvepia avantiūromis, rizikingais nuotykiais. Gali būti, kad pasiduosite romantiškiems polėkiams ir pažadams. Apie dominantį asmenį galite sužinoti naujienų, kurios pakeis kai kurias jūsų nuostatas ar viltis.

ŽUVYS. Pokalbiai telefonu, susirašinėjimas suteiks įspūdžių ir malonumo. Visgi bus atvejų, kai liksite nesuprasti ar būsite apkalbėti dėl jūsų nuomonės. Galbūt jūsų mąstysena neatitiks kitų požiūrio. Itin atsargiai vairuokite, nebūkite išsiblaškę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS