Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 20 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 20 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 20-ajai, antradieniui.

AVINAS. Jei negailėsite energijos ir išradingumo, šiandien ne tik pasieksite gerų rezultatų, bet ir atsikratysite neigiamų emocijų. Galbūt rūpinsitės, kuo nustebinti dominantį asmenį. Tuo tikslu ką nors pirksite, organizuosite.

JAUTIS. Labiausiai norėsis ramybės, atsipalaidavimo. Būtų gerai, kad šiandien niekas nekvaršintų jums galvos ir netrukdytų darbuotis vienumoje arba leistų patinginiauti, ypač jei nekaip jaučiatės, stokojate energijos.

DVYNIAI. Dieną būsite aktyvūs, bet vakare jau vos pavilksite kojas. Galimas kontaktas su žiniasklaidos atstovais arba seniai matytais pažįstamais, gerbėjais. Pasistenkite suderinti savo planus su galimybėmis. Vakarą leiskite kuo ramiau ir jaukiau.

VĖŽYS. Diena bus kupina darbų, pareigų. Profesinėje veikloje bus itin vertinama iniciatyva, o jei dalyvausite darbo pokalbyje - daug balų duos originalumas bei visuomeniniai ryšiai ir veikla. Intriguojamo pasiūlymo galite sulaukti iš užsieniečio.

LIŪTAS. Jums nestigs ryžto ir kompetencijos. Tikėtinas progresas profesijos srityje, netikėta komandiruotė ar neplanuoti įspūdžiai kelionėje, naujos pažintys. Galite gauti originalių patarimų arba patys sublizgėti originaliu požiūriu.

MERGELĖ. Nuo pat ryto mintys suksis apie finansinius reikalus. Galbūt pavyks išsiderėti palankesnes sąlygas verslui ar kreditui gauti arba netikėtai sulauksite rėmėjų paramos. Bet kuriuo atveju, verta pamėginti. Tik nepasiduokite suktoms manipuliacijoms.

SVARSTYKLĖS. Nuotykių troškulio, draugiško solidarumo kupina diena. Gera bus ir darbuotis, ir linksmintis, svarbu kad tik drauge su kitais. Jums galbūt iškils pasirinkimo dilema. Dėl brangių pirkinių tarkitės su partneriu.

SKORPIONAS. Diena žada nemažai pokalbių dalykinėmis ir finansinėmis temomis. Galite išgirsti dominančią žinią, susijusią su darbo paieškomis ar sveikatos situacija. Vakare nepatartina vienatvė - ieškokite kelio į jums svarbaus asmens širdį.

ŠAULYS. Šauni diena, palanki ir darbui, ir draugiškiems susitikimams, įvairiausiems renginiams, romantikai. Žinoma, geriausiai seksis tiems, kurie moka bendradarbiauti ir apskritai mėgsta bendrauti.

OŽIARAGIS. Šiandien netingėkite padirbėti bei pasirūpinti įvaizdžiu. Pasistengus, galima neblogai užsidirbti bei kažkam padaryti gerą įspūdį (ir tai bus naudinga). Vakare pažvalėsite, gausite peno emocijoms, gal net būsite nusiteikę romantikai.

VANDENIS. Regis, jūsų nenuvils dalykinės kelionės, intelektinė veikla. Arba jūs kitų žmonių nenuvilsite, nes būsite originalūs, išradingi, draugiški, linkę organizuoti, telkti aplink save žmones. Vienumoje šiandien ne kažin ką nuveiksite.

ŽUVYS. Gana produktyvi diena. Dalykinė veikla, verslas duos apčiuopiamų rezultatų. Vakaras turėtų būti kupinas kontaktų, pokalbių arba susirašinėjimo. Jei esate pasiilgę lengvo ir šilto bendravimo, liksite patenkinti.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS