Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 23 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 23 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 23-iajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandien galite susidurti su žmonėmis, kurių visiškai nesitikėjote sutikti arba stengėtės pamiršti. Sklandžių pokalbių ir malonios informacijos nesitikėkite. Pakaks kelių kandžių žodžių, kad kiltų įtarimų ar nuoskaudų. Jei teiksite interviu, galvokite, ką sakote.

JAUTIS. Tikriausiai būsite raginami imtis praktinių ar komercinių reikalų, kažką skaičiuoti, organizuoti. Tai bus nelengva, ir turbūt ne dėl jūsų kaltės. Kažkas nevykdys įsipareigojimų, dėl ko savo ruožtu trikdysis jūsų veikla.

DVYNIAI. Šiandien jus gali nuliūdinti incidentas bendraujant arba sugadintas daiktas. Kai kurių problemų išvengsite, jei nesate įsivėlę į aferas ar meilės avantiūras. Dėl paminėtų dalykų galimi nuostoliai, skandalai, grėsmė reputacijai.

VĖŽYS. Šiandien saugokitės įvairių sukčių bei pagundų išlaidauti, veltui gaišti laiką. Bendraudami itin pasverkite savo žodžius, neliežuvaukite, nes dėl ne laiku ir ne vietoje ištartų frazių galite turėti nemalonumų.

LIŪTAS. Šiandien su apmaudu gali tekti konstatuoti, kad jūsų finansinė situacija neatitinka poreikių. Tam turi įtakos mokėjimai, išlaidos, nesuteikiančios jokio malonumo. Pokalbiai su pažįstamais gali nustebinti keistomis naujienomis.

MERGELĖ. Galite būti be aiškių priežasčių sutrikę, nepatenkinti savimi bei pasauliu. Stengdamiesi ignoruoti problemas, tik nustumsite jas į pasąmonę ir vis tiek liksite jų valdomi. Galbūt jums padėtų kūrybinė, intelektinė savirealizacija.

SVARSTYKLĖS. Neverta dėti didelių vilčių į atsitiktinai nuskambėjusius pasiūlymus, pažadus. Tolimose kelionėse ir bendraujant su nepažįstamais žmonėmis gresia nesusipratimai. Lengvai galite būti suklaidinti, apgauti ar apvogti.

SKORPIONAS. Šiandien lengva nusivilti aplinkiniais arba juos nuvilti. Stenkitės išsaugoti ramybę ir pataupyti pinigus. Nepatartina skolinti ir skolintis. Jei išgirsite nemalonių priekaištų, nesivelkite į barnius.

ŠAULYS. Būsite įsitempę, kamuos netikrumas dėl jums svarbių santykių, kito žmogaus jausmų. Nepatartina reikšti pretenzijas, garsiai įtarinėti, kritikuoti. Saugokitės vagių, sukčių.

OŽIARAGIS. Gana prasta diena eksperimentuoti su dietomis, sveikata, grožiu. Darbus, kurių negalite prisiversti padaryti, nors būtinai reikia, paveskite kam nors kitam arba paprašykite pagalbos.

VANDENIS. Šiandien venkite rizikingų pramogų ir atsitiktinių pažinčių. Per dideli norai ves į aklavietę. Kažkokia pramoga gali baigtis nelinksmai Tiek meilėje, tiek kituose reikaluose klausykitės blaivaus proto balso.

ŽUVYS. Raskite laiko pasitvarkyti buityje, saugokite namus nuo vagių, o artimuosius nuo nevykusių pagundų, beprasmiško išlaidavimo. Neužsimerkite, jei kažkam iš artimųjų sunku, reikia paguodos, padrąsinimo.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS