Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 25 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 25-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Jums rūpės ir sava, ir partnerio ar bendra įmonės finansinė situacija. Regis, sugebėsite praktiškai išnaudoti žinias, įgūdžius ir gaunamą informaciją. Galbūt pavyks išsiderėti palankesnes sąlygas verslui ar kreditui gauti arba sulauksite rėmėjų paramos.

JAUTIS. Šios dienos susitikimai, pažintys nebus atsitiktiniai. Vis dėlto neleiskite emocijoms ir jausmams užgožti sveiko proto. Jeigu susikaupsite ir susiplanuosite, tuomet daug nuveiksite.

DVYNIAI. Taip aktyviai darbuositės, kad net dulkės rūks. Gana daug dėmesio skirsite ir įvaizdžiui, higienai, dietai, sveikatai. Į tai nukreiptos pastangos, išleisti pinigai veikiausiai pasiteisins. Gera diena eiti į darbo interviu, siųsti CV.

VĖŽYS. Puikiai seksis sportinė, kūrybinė veikla, reikalai su publika ir kt. Būsite populiarūs tarp jaunimo ir priešingos lyties asmenų. Rūpės vaikų interesai, domėsitės jų pasaulėžiūra bei poreikiais.

LIŪTAS. Pasireikš vidinės ramybės ir saugumo poreikis, įnoriai dietos atžvilgiu. Neblogai seksis ne tik buitinė, ūkinė, bet ir protinė bei techninė veikla. Vakaras žada pagyvėjimą meilės fronte.

MERGELĖ. Pasižymėsite smalsumu, kūrybingumu. Tikėtinas intelektinis įkvėpimas, sieksite žinių, autoriteto, megsite reikalingus kontaktus. Galimi greiti susižavėjimai, flirtai.

SVARSTYKLĖS. Pradėsite gauti tai, ko nusipelnėte. Tai pasireikš ir materialinėje, ir jausmų sferoje. Tiktų užsiimti reklama, komercija. Galite gauti intriguojamą laišką ar pranešimą.

SKORPIONAS. Pasireikš nuotaikų kaita, jautrumas aplinkai. Norėsis įsitraukti į kokią nors aktyvią veiklą arba apsilankyti kirpykloje, grožio salone, saunoje, masažo kabinete. Tai gerai paveiktų bendrą tonusą, savijautą ir santykius su kitais.

ŠAULYS. Emocijų lygmenyje jausitės gana jaukiai ir saugiai, jei jums netrūksta meilės, artimųjų dėmesio. Gali būti, kad apims neveiklumas, svajingas atsipalaidavimas. Bet galimas ir šioks toks liūdesys, nerimas dėl sveikatos, grožio.

OŽIARAGIS. Šiandien aplinkiniams demonstruosite intelektą, humoro jausmą, visuomeniškumą, pilietiškumą, organizacinius sugebėjimus. Seksis telkti bendraminčius, megzti romantiškus ryšius.

VANDENIS. Jums rūpės darbo, verslo reikalai. Galbūt imsitės įgyvendinti ambicingą planą arba pagaliau pasirašysite seniai paruoštą, bet atidėliotą verslo, tiekimo ar turtinę sutartį. Svarbu išlikti kantriems ir draugiškiems.

ŽUVYS. Padidės objektyvumas, realistinis mąstymas. Pravartu nubrėžti tolesnes veiklos gaires, ieškoti bendraminčių. Galimas kontaktas su įdomiu nepažįstamuoju ar užsieniečiu. Vakaras gali priminti apie ne tokius malonius dalykus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS