Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 26 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 26 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 26-ajai, antradieniui.

AVINAS. Šiandien optimistiškiau žvelgsite į ateitį. Nusimato komandiruotė, dalykinis susitikimas, pokalbis su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu. Iš toli ar iš aukštesnės institucijos gali ateiti svarbi informacija.

JAUTIS. Nors šiandien nesinorės kišti nosies į jokius svarbesnius reikalus, aplinkybės vers pasirūpinti sudėtingais klausimais. Galbūt tai bus susiję su paveldėjimu, draudimu, verslu, investicijomis, mokesčiais ar pan.

DVYNIAI. Neišvengsite įtampos, jei nesate apsisprendę, kieno pusę palaikote ir ko jums patiems labiau reikia. Ir šeimoje, ir kitose srityse galimi interesų susikirtimai, konfliktai.

VĖŽYS. Šiandien jums rūpės įprastiniai darbai, pareigos. Jei savijauta bus pakankamai gera, užtikrintai darysite tai, ką turite daryti. Tiktų mėginti įsidarbinti, tikrintis sveikatą.

LIŪTAS. Dieną pradėsite žaismingai. Būsite nusiteikę saviraiškai, kur tik pasitaikys proga sublizgėti vienais ar kitais savo privalumais. Vis dėlto popiet kažkas gali sugadinti nuotaiką. Nemalonumų galite turėti dėl vaikų ar nepavykusios avantiūros.

MERGELĖ. Šiandien būsite nenusiteikę įtemptai darbuotis. Kita vertus, darbo bus daug, spaudimas didelis. Galbūt tai kantriai ištversite darbe, tačiau namie kils konfliktų, jeigu būsite verčiami daryti tai, ko nesinori.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai aktyviai nersite į įprastinį gyvenimo sūkurį. Galite leistis į netolimą kelionę, daug laiko praleisti prekybos centruose ar internete domėdamiesi įvairia pasiūla.

SKORPIONAS. Nusimato neblogi pasiūlymai bei sumanymai, tad teks pagalvoti, kas jums naudinga. Tik neleiskite, kad jums liptų ant kulnų, skubintų ar remtų prie sienos. Subrandinkite savo atsakymą, sprendimą.

ŠAULYS. Produktyvi diena, bet turbūt neišvengsite įtampos. Galbūt teks reikalauti, kad būtų vykdomi susitarimai, apmokama už atliktus darbus ar pan. Galite atsidurti įtemptoje situacijoje, tad teks susikaupti ir mėginti išlaviruoti.

OŽIARAGIS. Gera diena tik ramiems apmąstymams, energijos kaupimui. Neskubėdami, neplepėdami šiandien nuveiksite daugiau nei blaškydamiesi. Galimi slapti dalykiniai ar finansiniai manevrai.

VANDENIS. Nusimato netrikdanti darbų eiga, malonus, draugiškas bendravimas su aplinkiniais. Regis, pasijusite reikalingi draugams, kolektyvui ar net įgyjantys daugiau įtakos tarp bendraminčių. Vis dėlto per draugus, pažįstamus galite patirti šiokį tokį nuostolį.

ŽUVYS. Iš pat ryto griebkitės darbų ir nebandykite vadovų kantrybės. Antraip popiet sulauksite pastabų, kurios jums tikrai nepatiks. Galbūt teks prisiimti nemenką atsakomybę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS