Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 7 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 7-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Nelengvai seksis pasidalinti įtakos sferas, derėtis, rasti rėmėjų. Dėl kažkokių aferų, pinigų, išlaidų galimi nemalonumai ar šiaip įtampa. Galbūt naujai įvertinsite santykius su kai kuriais žmonėmis, draugais.

JAUTIS. Jūsų reikalų eiga labai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo, palankumo ir įvertinimo. Diena parodys, kas stipresni ir gudresni - jūs ar jūsų konkurentai. Jeigu suklydote ir dabar tai paaiškėjo, stenkitės ištaisyti padėtį.

DVYNIAI. Bus nelengva dėl kažko svarbaus susitarti, susiderėti su antrąja puse, verslo partneriais. Gali būti, kad nesutaps norai, tikslai. Svarbu nenuleisti rankų ir toliau ieškoti pozityvaus sprendimo. Galite gauti viliojamą pasiūlymą. Saugokite sveikatą.

VĖŽYS. Būsite kūrybingi, veiklūs. Kur reikia ir kur nereikia rodysite iniciatyvą ir būsite pastebėti. Vis dėlto galite gauti šiek tiek mažiau atlygio ar dėmesio, nei tikėjotės. Arba dėl kažko jums teks guosti vaikus, artimuosius.

LIŪTAS. Šiandien plušėsite be didelio ūpo. Darbo bus daug, kontrolė erzins. Jums nebūtinai pavyks gauti planuotų pinigų, sudaryti sutartį. Tačiau nuotaiką praskaidrinti gali meilės laiškas, paskirtas pasimatymas, artimo žmogaus pažadas.

MERGELĖ. Turėtumėte nemažai nuveikti, jeigu jūsų veikla susijusi su ryšiais, mokslu, transportu, komercija. Vis dėlto, jei norite, kad diena nenuviltų, nereikalaukite per daug iš tų, kurie gali, tačiau nenori suteikti kažkokios informacijos, tarpininkauti.

SVARSTYKLĖS. Diena turėtų būti nebloga, beveik viskas klostysis pagal planą. Tačiau jei po darbo vaikštinėsite po prekybos centrus, ieškodami norimos prekės ar dovanos kažkam, patirsite nusivylimų. Vis dėlto vėlus vakaras jus gali nudžiuginti.

SKORPIONAS. Turėsite rūpesčių, galbūt susijusių su artimaisiais, nekilnojamuoju turtu, indėliais, verslu ir pan. Išgirsite įvairių nuomonių jus dominančiais klausimais, ir tai pasitarnaus priimant svarbų sprendimą.

ŠAULYS. Jūsų reakcija bus sulėtėjusi, todėl vargins greitas tempas, kitų žmonių reiklumas, dalykiškumas. Pažįstamas žmogus gali jūsų prašyti paslaugos arba mėginti įpiršti jums nelegalią prekę.

OŽIARAGIS. Šiandien jums seksis bendrauti ir bendradarbiauti. Kai kurie kontaktai bus tik malonūs, o kai kurie - dar ir naudingi. Vakare jausitės padarę įspūdį dominančiam asmeniui.

VANDENIS. Nelengva bus susitarti dėl dalykinių sprendimų. Nesklandžiai judantys darbai pasiglemš didelę dalį jūsų energijos. Būtų gerai, jei sugebėtumėte įtraukti į veiklą tinkamus žmones. Jų dėka gali pavykti atlikti tai, kas jau atrodė neįmanoma.

ŽUVYS. Pokalbis su specialistu, įdomiu pažįstamu gali paskatinti susitvarkyti dokumentus, juridinius ar finansinius formalumus, pasinaudoti naujausia ar naudingiausia informacija. Tačiau galite sulaukti ir pastabų, kritikos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS