Ką astrologai žada spalio 22–28 dienoms? | KaunoDiena.lt

KĄ ASTROLOGAI ŽADA SPALIO 22–28 DIENOMS?

AVINAS

Savaitgalis permainingas. Šeštadienį itin rūpės ūkio darbai, buitis, tačiau stigs kantrybės ir gerų emocijų, o sekmadienis jau turėtų labiau džiuginti. Pravartu daugiau laiko leisti su antrąja puse, gaivinti romantiškus jausmus. Kitos savaitės pradžia tinkama kūrybinei veiklai. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Iki savaitgalio pabaikite svarbesnius darbus. Su kolegomis, vadovybe vertėtų apsvarstyti klausimus, kurie jums neduoda ramybės. Šiuo metu gali kilti rimtų problemų dėl jūsų arba su jumis susijusių žmonių neatsakingo elgesio, sveikatos sutrikimų, traumų, avarijų.

JAUTIS

Savaitgalį gerai jausitės tik tvarkingoje, jaukioje aplinkoje, netriukšmingoje kompanijoje. Jeigu laikotės dietos, bus nelengva, nes atsiras progų smaguriauti. Nuo pirmadienio jums netrūks praktiškumo ir nuoseklumo, tad gali pavykti įgyvendinti šeimai aktualų sumanymą. Regis, jums seksis megzti pažintis, vilioti priešingą lytį. Verčiau nežaiskite kitų žmonių jausmais, stenkitės atsispirti keistoms pagundoms ir aistroms. Kontroliuokite savo vaikus, kad neprikrėstų eibių. Itin saugokite sveikatą.

DVYNIAI

Savaitgalį nestokosite optimizmo, pasitikėjimo savimi. Jums gali pavykti įžiūrėti gėrį ir grožį kiekvienoje kasdienybės kertelėje. Daug galvosite apie draugus, meilę, gerovę. Nuo pirmadienio tinkamas metas trumpoms išvykoms, reklamai, interviu. Dėmesio reikalaus ir namai, ir darbas. Prioritetą teikite šeimai. Nepatartina imtis neapgalvotų darbų, impulsyviai elgtis. Turite aiškiai žinoti, ko norite. Meilės reikalai klostysis prieštaringai. Augančiai kartai turėtumėte skirti didesnį dėmesį.

VĖŽYS

Savaitgalį būsite jautresni kitų žmonių dėmesiui ir įtakai. Nesileiskite išvedami iš pusiausvyros. Vairuokite itin atsargiai. Sekmadienį labiausiai domins vaikų arba mylimų asmenų interesai. Tiktų kartu pasportuoti, pažaisti. Kitos savaitės pradžia bus gana rami. Turbūt galėsite be įtampos tęsti tuos darbus, kuriuos reikia užbaigti, o gerų emocijų teiks draugystės ir meilės ryšiai. Į periodo pabaigą jau būsite linkę greitai įsižeisti, susinervinti. Tikėtini nesusipratimai ir pavojingi kontaktai.

LIŪTAS

Šeštadienį derėtų rinktis vienatvę, ramybę, užsiimti menine kūryba ir labiau pasisaugoti infekcijų, apsinuodijimo. Sekmadienį turbūt turiningai leisite laiką. Regis, būsite patenkinti savimi. Nauja informacija, sumanymai atneš ir naudos, ir nerimo. Kitą savaitę galite kažką laimėti, jei tik pasiryšite išbandyti jėgas. Galbūt pavyks padaryti įspūdį dominančiam asmeniui. Galimi sprendimai, susiję su darbu, nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu, prekyba. Būkite itin atsargūs kelyje ir saugokitės traumų, agresijos.

MERGELĖ

Šeštadienį galite sutikti asmenį, kuris darys jums stiprų poveikį. Regis, atsiras reikalų, kurie geriau seksis, jei laikysite liežuvį už dantų. Sekmadienį nepatartina kur nors toli vykti ar įtemptai darbuotis, sportuoti, bendrauti. Kitą savaitę neišvengsite konkurencinės kovos, iš pusiausvyros ves kitų žmonių replikos, jų nepritarimas jūsų nuomonei ar norams. Pasistenkite būti susikaupę ir kantrūs, nesivadovaukite vien emocijomis. Nederėtų rizikuoti srityse, susijusiose su nekilnojamuoju turtu, technika, šeimos gerove. Saugokite nuo pavojų vaikus.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį nepraleiskite progos pataisyti pašlijusius santykius, susitikti su žmonėmis, kuriems miela jūsų draugija. Tik svarbu, kad neriestumėte nosies, nes šalia esantys žmonės taip pat turi pranašumų. Kitą savaitę geriau jausitės, jei galėsite lindėti savo kiaute ir nebūti už nieką atsakingi. Galbūt baiminsitės, kad į viešumą gali iškilti kažkokios paslaptys. Į periodo pabaigą jau kils keistų sumanymų. Jums tai atrodys patrauklu, tačiau gali pasirodyti, kad yra destruktyvu. Rizikuoti pavojinga. Saugokitės traumų, agresijos.

SKORPIONAS

Savaitgalį jus atakuos seni ir nauji pažįstami, giminaičiai. Tikėtinas draugiškas susiėjimas. Galite gauti svarbios informacijos, sužinoti naujieną. Nuo pirmadienio tiktų tvarkyti finansinius reikalus, užbaigti seniai pradėtus darbus, pasirašyti užvilkintus dalykinius sandorius. Ieškosite galimybių pasidžiaugti gyvenimo malonumais, lengvu pelnu ar asmeniniu populiarumu. Dėl lengvabūdiško poelgio galite pakliūti į keblią situaciją. Stenkitės atskirti melą nuo tiesos. Saugokite sveikatą.

ŠAULYS

Savaitgalį seksis geriau, jei nesistengsite pralobti kitų sąskaita ir patys neleisite su jumis žaisti nedorus žaidimus. Sekmadienį gerai jausitės bet kokioje draugijoje, o ypač tarp nepažįstamų žmonių. Tiktų gilintis į aktualią informaciją. Kitą savaitę pažįstami asmenys gali pasitarnauti jums kaip tarpininkai. Galbūt sužinosite apie tam tikrus teisinius niuansus ir tai leis ryžtingiau imtis įstrigusių darbų. Venkite konfliktuoti su kolegomis. Pasisaugokite vagių, aferistų ir patys nesukčiaukite. Nenumokite ranka į neįprastas vaikų užuominas ar keistą jų elgesį – tai gali būti pavojaus signalas.

OŽIARAGIS

Atėjus savaitgaliui suksite galvą, kaip suplanuoti gyvenimą, ateitį, kad viskas būtų gerai ir darbe, ir šeimoje. Tačiau galite taip brukti savo nuomonę šalia esantiesiems, kad visų nuotaika susijauks. Verčiau pasiūlykite malonų laisvalaikį. Arba skirkite sau laiko pasimokyti. Nuo pirmadienio turbūt neišvengsite finansinių rūpesčių. Įsigilinimas į rūpimą informaciją gali padėti atskleisti svarbias detales, paslaptis. Ne tik į kitų, bet ir į savo pačių moralę, tikslus gali tekti pažvelgti kitu aspektu. Regis, iš jūsų bus pareikalauta atsakomybės už kažkokius poelgius ar pan. Į rimtą bėdą gali pakliūti artimas žmogus.

VANDENIS

Savaitgalį pravartu pasirūpinti naminiais gyvūnais ir šeimos narių higiena bei sveikata. Iš kitų nereikalaukite neįmanomų dalykų. Viskas bus gerai, jeigu nepristigs tolerancijos ir takto. Kitos savaitės pradžioje neblogai seksis tvarkyti reikalus, susijusius su bendrais ar svetimais pinigais, dokumentais. Galbūt sulauksite rėmėjų paramos. Jaudins psichologinės ir seksualinės problemos. Žmonės, kuriems esate įsipareigoję, iš jūsų pareikalaus to, kas jiems priklauso. Regis, kažkas gali jus suklaidinti arba šokiruoti. Atsargiai kelyje, nes gresia rimti nemalonumai.

ŽUVYS

Savaitgalis nepašykštės pramogų, pagundų. Nuotaiką gali sudrumsti netikėta naujiena, neplanuotas svečias ar su artimu žmogumi susijęs rūpestis. Savaitgalį gali kilti noras pagerinti savo gyvenimo kokybę, išvaizdą. Kitą savaitę pasistenkite kruopščiai tvarkyti dokumentus, ypač turinčius teisinės atsakomybės galią. Peržvelkite senus projektus, įvertinkite bebaigiamus darbus. Kažkuria prasme galite pasijusti nusivylę, apsigavę ar tiesiog išsisėmę. Į paviršių gali iškilti sena klaida ar afera. Saugokitės sukčių, vagių.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

sidonijoms

Vatnyku baskovas tikrai jega.Ir labai menas.O kur dar Basanovo sudarkytas "miuziklas" bei knygu "tuntas" tik spek suktis.O capsLock'a isjunk.

laukia nuostabi savaite

miuziklas Carmen,koncertas LIMKSMIEJI KLASIKAI.spekt. DIENA BE MELO, BASKOVO KONCERTAS SIMENS ARENOJE VILNIUJE,RADVILU RUMAI VILNIUJE,SOPINGAS prekyb.CENTRE ''europa'',MERUNO KONCERTAS ZALG.AR,.....VISOS DIENOS KAIP SVENTE-,O KUR DAR SPORTO KLUBAS IR KNYGU TUNTAS-TIK SPEK SUKTIS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS