Atgaiva širdžiai ir kūnui: skaniausi desertai iš uogų karalienių (receptai) | KaunoDiena.lt

ATGAIVA ŠIRDŽIAI IR KŪNUI: SKANIAUSI DESERTAI IŠ UOGŲ KARALIENIŲ (RECEPTAI)

Braškių sezonas įsibėgėja, todėl restorano „Terrazza“ virtuvės šefas Arūnas Stoškus siūlo išmėginti kelis nesudėtingų desertų receptus.

Norite nustebinti draugus desertu? Suplakite 200 g riebios grietinėlės su 250 g maskarponės sūriu, įberkite 20 g cukraus pudros ir įtarkuokite vienos žaliosios citrinos žievelę. Kai kremas paruoštas, šaukštu krėskite jį į serviravimo lėkštę ir puoškite šviežiomis braškėmis bei mėtomis. Desertą galite skaninti agavos arba klevų sirupu, šviežiu medumi.

Gaminimo eigą rasite čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

vaje

kaip nustebau perskaičius apie tokį nuostabų standartinį patiekalą

SUSIJUSIOS NAUJIENOS