BEATOS SRIUBA, SUŠILDYSIANTI ŽIEMOS POPIETĘ (RECEPTAS)
Vėlyvas ruduo ir žiema – tikras sriubų metas. Tai – laikas, kai sriuba ir pamaitina, ir sušildo, ir suteikia nenusakomo jaukumo, sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir siūlo pasigaminti sriubą iš kiek netikėtų ingredientų – salierų ir obuolių.
„Ši sriuba labai patiko mano draugėms. Visada galiu pasakyti, kad receptas yra vykęs, jei svečiai pavalgę sriubos iškart sako: o kaip čia padarei? O koks gi čia receptas?“ – pasakoja kulinarė.
Jos siūlomai sriubai išvirti prireiks kokosų sviesto, porų, salierų lapkočio ir gumbo, česnako, čiobrelio, kumino, ciberžolės, cinamono, daržovių sultinio, obuolių ir kokosų pieno.
Gaminimo eigą rasite čia.
Gairės:
sriuba, Beata Nicholson, sriubos receptas
Rašyti komentarą
Komentarai (10)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
ELTOS inf.34 komentarai
-
2 komentarai
-
3 komentarai
Anonimas
AS
seimininke