Bulviniai blynai kitaip: prireiks obuolių ir pekino kopūsto (receptas) | KaunoDiena.lt

BULVINIAI BLYNAI KITAIP: PRIREIKS OBUOLIŲ IR PEKINO KOPŪSTO (RECEPTAS)

Savo aplinkoje nežinau nė vieno žmogaus, kuris nemėgtų bulvinių blynų, sako virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas, siūlantis kitokį šio tradicinio patiekalo receptą.

Pasak jo, bulviniai blynai gali būti gaminami ne tik iš kiaušinio, svogūno ir bulvių – galima naudoti ir saldžiąsias bulves, ir morkas, ir obuolius, ir pekino kopūstą.

Obuolys, kaip ir pekino kopūstas, A. Ivanausko teigimu, suteiks blynams saldumo ir sultingumo.

Svarbiausia – nebijoti eksperimentuoti.

Gaminimo eigą rasite čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Bulbašas

Jei dar trūksta saldumo BULVINIAMS blynams, ruoškite juos iš balkone sušąlusių bulvių arba būtinai pridėkite klevų sirupo. Skanaus!

Mociute

Koks tu šlykštyne ,nevykelis

aha

Svarbiausia-nebijoti eksperimentuoti,na pvz ikist pimp*la i moters anala,i burnyte,tarp papu,tarp kojyciu,tarp rankyciu,pazastu ir t.t.,taip pat galima patrint pimp*la su obuoliais arba pekino kopustais ir t.t

SUSIJUSIOS NAUJIENOS