PATARĖ, KĄ DARYTI SU MOLIŪGŲ DERLIUMI: GALIMA PANAUDOTI IR SALDIEMS KEPINIAMS
- LRT TELEVIZIJOS laida „Labas rytas, Lietuva“, LRT.lt 1
Moliūgas yra itin dėkingas gaminimui, teigia žurnalo „Verdu ir kepu“ vyr. redaktorė Elžbieta Monkevič.
Anot jos, moliūgas yra „tinkamas viskam – galima termiškai apdorotą, galima tarkuoti“ ir t.t.
„Tai puiki dirva improvizacijoms“, – teigia E. Monkevič bei prideda, kad moliūgą galima naudoti gaminant vaflius, virtinius, galima jį ir šaldyti.
Gairės:
Moliūgai, maistas, saldumynai, valgis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
LNK inf.3 komentarai
-
LNK inf.4 komentarai
-
LNK inf.3 komentarai
qqq