Savaitgalio pietums – portugališkas troškinys | KaunoDiena.lt

SAVAITGALIO PIETUMS – PORTUGALIŠKAS TROŠKINYS

Siūlome pamatyti, kaip gaminamas tradicinis portugališkas troškinys kataplana. Jūros gėrybės, daržovės, čiorisas ir ryškiausios spalvos – vienoje lėkštėje.

Restorano „Galo do Porto“ virėjas Andrius Jukonis išmokys, kaip pasigaminti portugališką troškinį.

Jums reikės:

1/2 geltonosios, raudonosios paprikos;

4 skiltelių česnako;

2 svogūnų;

100 g midijų;

100 g jūros kriauklių;

100 g aštuonkojų;

100 g sepijų;

8 krevečių;

paprikų-česnakų padažo;

100 ml baltojo vyno;

petražolių.

Kaip pasigaminti troškinį, žiūrėkite čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS