Savaitgaliui pagardinti – egzotiška vištiena (receptas) | KaunoDiena.lt

SAVAITGALIUI PAGARDINTI – EGZOTIŠKA VIŠTIENA (RECEPTAS)

Tradicinis jamaikietiškas patiekalas „Jerk“ vištiena Karibų salose yra toks populiarus, kaip Lietuvoje – cepelinai. Virtuvės šefas Artūras Pileckis pasakoja, kaip šį egzotišką patiekalą pasigaminti patiems.

„Jerk“ vištienai pagaminti reikės:

150 g vištienos krūtinėlės;

20 g mango padažo;

15 g marinuoto balto ridiko;

20 g pupelių piurė;

druskos, pipirų.

Padažui reikės:

15 g „Jerk“ prieskonių;

120 g svogūnų;

80 g svogūnų laiškų;

40 g česnakų;

40 g rudojo cukraus;

40 ml žaliosios citrinos sulčių;

20 ml romo;

80 ml sojų padažo;

10 g aitriosios paprikos;

čiobrelių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS