ŠEFAS PRISTATO: ŽUVIS SU PAPRIKŲ PADAŽU
Atėjus žiemai nenustokite savęs stebinti. Siūlome pasigaminti oto kepsnį su juodais laukiniais ryžiais ir raudonųjų paprikų padažu.
Receptą pristato restorano „Le BonJour“ vyr. virtuvės šefas Andrius Sakalauskas.
Reikės:
140 g oto filė
50 g kalmarų
80 g virtų laukinių ryžių
60 g raudonųjų paprikų tyrės
50 ml kokosų pieno
1 šparago
aliejus kepimui
druskos
pipirų
žolelių
Kaip gaminti – įraše.
Gairės:
žuvis, otas, receptai, laukiniai ryžiai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
DMN inf.1 komentarai
-
LNK inf.21 komentarai
-
DMN inf.1 komentarai