Dėl pinigų mama išgalvojo septynerių metų dukrai vėžį ir nuskuto ją plikai | KaunoDiena.lt

DĖL PINIGŲ MAMA IŠGALVOJO SEPTYNERIŲ METŲ DUKRAI VĖŽĮ IR NUSKUTO JĄ PLIKAI

JAV gyventoja savo septynerių metų dukrai išgalvojo vėžį ir kitokias ligas tam, kad sulauktų iš žmonių piniginių aukų.

Apie tai praneša „Daily Mail“.  2017 metais 41-erių Pamela Reed iš Ohajo valstijos pirmą kartą pamelavo, kad jos dukrai Addey Rae diagnozavo leukemiją – kraujo vėžį.

Moteris suklastojo ligos dokumentus, o socialiniame tinkle sukūrė puslapį, skirtą jos kovai su neegzistuojančia liga.

Maža to, P. Reed tvirtino, kad Addey Rae kenčia nuo dažno mėšlungio ir ateityje jai teks implantuoti  Porto sistemą, kuri leis mergaitei gauti vaistus be adatos dūrio.

Moters teigimu, mergaitei diagnozavo ir aplastinę anemiją – susirgimą, kuriam būdingas kaulų čiulpų funkcijos sutrikimas ir dėl to kylantis visų kraujo ląstelių skaičiaus sumažėjimas. Dar P. Reed tvirtino, kad jos dukra nemato dešine akimi.

Motina nuskuto dukterį plikai ir vežiojo po ligonines, kuriose vertė tirti ir atlikti kraujo tyrimus. Dėl šios priežasties mergaitė mokykloje praleido daugiau nei 280 valandų.

Tuo pačiu metu apgavikė rinko aukas. Moteris tvirtino, kad pinigus išleidžia dukros gydymui, o iš tiesų juos pasilikdavo sau.

Melas paaiškėjo sausio mėnesį, kai pradinės mokyklos, kurioje mokėsi Addey Rae, slaugytoja pastebėjo, kad mergaitė dešine akimi mato. Slaugytoja apie tai  pranešė mokyklos vadovams. Taip buvo pradėtas tyrimas.

Netrukus paaiškėjo, kad septynmetė niekada nesirgo nei vėžiu, nei kitomis ligomis. P. Reed buvo suimta ir patalpinta į kalėjimą. Iš pradžių moteris pareigūnams bandė meluoti, bet vėliau prisipažino, kad ligas dukrai išgalvojo, kad žmonės jai aukotų pinigus.

Ji taip pat papasakojo, kad į dėžutę, skirtą vaistams nuo vėžio, ji dėjo kitokius preparatus, o dukrai duodavo vaistus nuo mėšlungio.

Moterį apkaltino sukčiavimu ir išleido į laisvę už 50 tūkst. JAV dolerių (45610 eurų) užstatą.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Irena

Mane domina pasakojimai,o kaip toliau ,turbūt dukra jau uzaugus,o motinai tokiai kirto į snukį,ar karštą vandenį ant snukio užpylė,ar paliko ,kaip yra,nes gi ,,negalima keršyti debilams tėvams,,o tai kas bus valstybei,jei per pus sumažės tu debilu ,suaugusiųjų,,

...

ir kas gi galėjo tokiai vaiką užstatyti,nebent koks konservatorių partijos gerbėjas

O Lietuvoje tokių

nebuvo? Nejaugvi? :) :) :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS