Ištikta komos pagimdžiusi argentinietė pagaliau pamatė sūnų | KaunoDiena.lt

IŠTIKTA KOMOS PAGIMDŽIUSI ARGENTINIETĖ PAGALIAU PAMATĖ SŪNŲ

  • 0

Argentinoje 2016-ųjų pabaigoje 34-erių metų policininkė, po automobilio avarijos ištikta komos, pagimdė, o po keturių mėnesių atgavo sąmonę ir pagaliau pamatė savo sūnų.

Argentinoje 2016-ųjų pabaigoje 34-erių metų policininkė, po automobilio avarijos ištikta komos, pagimdė, o po keturių mėnesių atgavo sąmonę ir pagaliau pamatė savo sūnų.

2017 metų pradžioje Amelia Bannan (Amelija Banan) „kartais sujudėdavo, būdavo ženklų, kad ji pabus“, sakė jos brolis Cesaras (Sesaras).

„Praėjusį ketvirtadienį, Didžiąją savaitę, buvome jos palatoje ir išgirdome, kaip kažkas pasakė „Taip“. Priėjome prie jos. Tai buvo labai jaudinama akimirka“, – sakė jis.

Lapkričio 1 dieną A. Bannan ir jos kolegos, tarp jų – kūdikio tėvas, taip pat policininkas, pateko į avariją važiuodami tarnybiniu automobiliu. A. Bannan buvo sunkiai sužeista.

Kai komos ištikta nėščioji buvo gydoma ligoninėje Posadaso mieste, jos vaisius vystėsi toliau, o kelios valandos prieš Kalėdas per cezario pjūvio operaciją gimė visiškai sveikas Santino (Santinas).

A. Bannan sesuo Norma „rūpinosi Santino ir kasdien 18 val. atnešdavo kūdikį Ameliai“, sakė Cesaras.

Kai A. Bannan praėjusią savaitę pagaliau atgavo sąmonę ir sesuo jai atnešė Santino, ji iš pradžių pamanė, kad kūdikis yra jos sūnėnas. Tada šeima pranešė linksmas naujienas.

Tikras stebuklas

A. Bannan pradėjo prisiminti, kas jai nutiko. Iš pradžių ji kalbėjo padrikai, bet galiausiai jai pavyko išreikšti savo mintis, sakė brolis.

„Gydytojai sakė, kad Amelia paneigė visą mokslinę logiką, kad jos atvejis tikrai yra stebuklas“, – sakė Cesaras, kuris taip pat yra policijos pareigūnas.

„Amelia jauna ir, nepaisant patirto smegenų sužeidimo, ji mus stebina“, – sakė ją gydantis neurochirurgas Marcelo Ferreira (Marselas Fereira).

„Ji dar turi daug ką parodyti. Jai reikia laiko, visi turi būti kantrūs“, – pridūrė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS