Našlė pagimdė dukterį nuo vyro, mirusio prieš trejus metus | KaunoDiena.lt

NAŠLĖ PAGIMDĖ DUKTERĮ NUO VYRO, MIRUSIO PRIEŠ TREJUS METUS

Australijoje našlė pagimdė dukterį nuo vyro, kurio neteko prieš trejus metus.

Apie tai pranešė „Daily Mirror“.

2017 metais vyras sužinojo, kad serga žarnyno vėžiu. Prieš pradedant chemoterapijos seansus Jasonas nusprendė užšaldyti savo spermą, kad išgijęs galėtų su žmona, 34-erių metų Sian Goodsell, turėti vaikų.

Tačiau nepaisant gydytojų pastangų liga sparčiai progresavo. Galų gale australas susitaikė su mintimi, kad vėžio neįveiks. Todėl vyras nusprendė nutraukti gydymą.

2019 metų gegužės 3 d. Jasonas prarado sąmonę. Gydytojų pastangos padėti buvo bergždžios, vyras nebeatsigavo.

Praėjus trejiems metams jo žmona Sian Goodsell nutarė įgyvendinti jų bendrą svajonę ir atliko dirbtinio apvaisinimo procedūrą. Moteris pastojo po pirmojo bandymo.

Iš pradžių nėštumas australei nekėlė jokių problemų, tačiau gimdymas prasidėjo keturiais mėnesiais anksčiau laiko. 2022-ųjų gruodį moteris pagimdė dukrelę Matildą. Mergaitė svėrė vos 560 gramų.

Po kelių savaičių mažylei buvo diagnozuotas nekrozinis enterokolitas. Šia liga dažniausiai serga neišnešioti naujagimiai.

Mergytei skubiai atliko operaciją. Ji praėjo sėkmingai. Praėjus 17 savaičių mergaitė ir jos mama buvo išrašytos iš ligoninės.

„Visi, su kuo kalbėjausi, negali patikėti tuo, kad mergaitė dabar taip gerai jaučiasi. Juk ji gimė neišnešiota ir vėliau susidūrė su sunkumais. Aš tikiu, kad visą tą laiką kartu su ja buvo Jasonas, kuris rūpinosi mergaite. Aš žinau, kad būtent todėl Matilda taip greitai sveiksta“, – sakė Sian Goodsell.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Anonimas

Beprotes KLIEDESIAI !! Veziu sergantis vyras "isiamzina" nelaimingo kudikio "atvaizde" beprotybe!! beprotybe ishsigimeliu iliuzijos ,fuuuu,

būtų šaunu

gal dar atsiras kokia, pagimdžiusi nuo Lenino

Kauna'Tiese, \\\\\.../////

jobana,tas straisnis o'Žyno neliečia,tai ko minusai?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS