Plaukimo treneris nuskendo baseine matant kolegoms | KaunoDiena.lt

PLAUKIMO TRENERIS NUSKENDO BASEINE MATANT KOLEGOMS

Plaukimo treneris, kuris tobulino ilgą buvimą po vandeniu nekvėpuojant, nuskendo matant kolegoms.

Nelaimė įvyko Kinijoje. Apie ją praneša „The Thaiger“.

25-erių metų vyras Li atlikinėjo pavojingą pratimą matant kolegoms, kurie tai, kas vyksta, filmavo. Iš pradžių vyras parodė, kad viskas gerai, sulaikė kvėpavimą ir pasinėrė po vandeniu.

Po trijų minučių Li apsivertė po vandeniu, iš jo burnos ir nosies pasirodė oro burbulai. Treneris nugrimzdo į dugną. Tačiau kolegos į tai neatkreipė dėmesio, jie toliau filmavo treniruotę ir juokavo.

Kolegos susigriebė tik tada, kai į keistą trenerio būklę atkreipė dėmesį vienas iš baseino lankytojų. Treneris buvo ištrauktas iš vandens. Jį nuvežė į ligoninę, tačiau vyro gyvybės išgelbėti nepavyko.

Li sesuo patalpino įvykio vaizdo įrašą į internetą ir pasidomėjo, kodėl niekas iš buvusiųjų šalia neatkreipė dėmesio į tai, kad treneriui aiškiai pasidarė bloga.

Šalia buvo daugybė žmonių, tačiau niekas nieko nebandė daryti. Greitoji pagalba atvyko tik po 20 minučių.

Moteris pareiškė, kad jei baseine būtų laikomasi saugumo reikalavimų, tragiška nelaimė neįvyktų.

Maža to, paaiškėjo, kad plaukimo komplekso administracija visiškai nesureagavo į tragišką įvykį ir su Li giminaičiais nesusisiekė.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Doda

Ukrainoje žudomi vaikai seneliai moterys ,bet iš kur atsiranda iškrypėlių kurie sako kad okupantai gerai daro. O kai kurie žmonės užmerkia akis ir apsimeta kad nieko tokio.

???

Kodėl žmonės tampa tokiais abejingais ? Matyt ir toliau juokiasi iš akivaizdaus rezultato ...Tai kur link žmonija keliauja ???

JOOOO

Tiktoke daugiau įdomybių...Ten bent pasijuokt galima....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS