Politikė teigia vaikystėje buvusi pagrobta ateivių | KaunoDiena.lt

POLITIKĖ TEIGIA VAIKYSTĖJE BUVUSI PAGROBTA ATEIVIŲ

  • 1

Viena Floridos kandidatė į JAV Kongresą pirmadienį sakė neatšaukianti savo pareiškimų, kad būdama septynmetė buvo pagrobta ateivių ir nugabenta į jų kosminį laivą.

Vis dėlto ji pridūrė, kad šis incidentas neturėtų nukreipti dėmesio nuo to, ką ji vėliau nuveikė čia, Žemėje.

Bettina Rodriguez Aguilera (Betina Rodriges Agilera) anksčiau kelis kartus vienai ispaniškai televizijai pasakojo, kad buvo paimta į kosminį laivą, kur matė tris šviesiaplaukes būtybes, panašias į Kristaus Atpirkėjo statulą Rio de Žaneire. Naujausias toks pareiškimas buvo padarytas 2011 metais.

„Tiksliai nežinau, kas įvyko, – pirmadienį naujienų agentūrai AP sakė ji. – Tikiu, kad tai buvo tikra. Bet man buvo septyneri. Tą patyriau prieš tūkstantį metų.“

Po minėtų pasirodymų per televiziją B. Rodriguez Aguilera dirbo Doralo miesto taryboje, buvo paskirta vicemere. Ji taip pat moko lyderystės Majamio-Deido koledže ir vadovauja konsultavimo firmai „Bettinara Enterprises“. Ji yra viena iš penkių respublikonų, siekiančių pakeisti Floridai atstovaujančią JAV Atstovų Rūmų narę, respublikonę Ileaną Ros-Lehtinen (Ilianą Ros-Leitenen). Pastarosios kadencija baigsis kitų metų pabaigoje; ši politikė nebesieks būti perrinkta.

I. Ros-Lehtinen pasitraukimas atveria kelią kovai dėl jos vietos, kurią labai tikisi gauti demokratai, nes Hillary Clinton (Hilari Klinton) pernai laimėjo šioje apygardoje.

B. Rodriguez Aguilera atsisakė leistis į detales dėl to, kas buvo pasakyta per jos 2009 metų pasirodymą per televiziją „America TeVe“. Tąsyk ji teigė, kad ateiviai jai pareiškė, esą „pasaulio energijos centras yra Afrikoje“. Paskui ji kalbėjo apie 30 tūkst. neva ne žmonių kaukolių, atrastų vienoje oloje Maltoje.

Kitos laidos vaizdo įraše, kuris buvo paskelbtas 2011 metais, B. Rodriguez Aguilera irgi apie tai kalba. Šie vaizdo įrašai pirmadienį buvo paminėti laikraščio „Miami Herald“ straipsnyje, juos galima rasti „YouTube“. Juose B. Rodriguez Aguilera mini, kad paauglystėje, nuo 12 metų, Majamyje buvo tapusi paranormalių reiškinių liudininke.

Ji sakė, kad būdama 17-os matė NSO ir nurodė straipsnį tame pačiame laikraštyje, kuris, pasak jos, patvirtino jos patirtus nuotykius.

B. Rodriguez Aguilera sakė, kad naujienų pranešimuose „negatyviai“ vaizduojama jos patirtis būnant septynerių ir „ignoruojama viskas“, ką ji nuveikusi vėliau.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

gal

jau laikas nustoti svaigintis...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS