D. Matijošaitis pasidalijo pusnuogių merginų nuotrauka iš Alpių | KaunoDiena.lt

D. MATIJOŠAITIS PASIDALIJO PUSNUOGIŲ MERGINŲ NUOTRAUKA IŠ ALPIŲ

  • 17

Italijos Alpėse su draugų kompanija besiilsintis Kauno miesto tarybos narys Dainius Matijošaitis savo socialiniame tinklapyje pasidalijo pikantiška nuotrauka – plikomis krūtinėmis į kalną ir nugaromis į objektyvą pozavo keturios lietuvės.

"Lietuviškos petardos sprogdina Italijos Alpes! Lithuanian chicks flashing the Italian Alps!" – savo socialiniame tinkle įkėlęs pikantišką nuotrauką lietuvių ir anglų kalbomis, pusnuogių lietuvaičių kvartetą pavadinęs "paukštytėmis", parašė Kauno mero Visvaldo Matijošaičio sūnus Dainius.

Pusnuogių merginų nuotrauka iš slidinėjimo kurorto Madonna di Campiglio, kuriame kasmet vyksta pasaulinės kalnų slidinėjimo bei snieglenčių varžybos, sulaukė apie 1400 pritarimų ir daug komentarų.

"Norėčiau būti kalnas", "O iš priekio bus?", "Kiek litrų "jėgerio?", "Dainiau, ne iš to pusės fotografavai!", "OMG. Drąsu! Sniego griūtis neprasidėjo?", "Oi, mergos, pasiutusios!", "Naujasis Dan Belzerian", – socialiniame tinkle "Facebook" liejosi Dainiaus draugų ir sekėjų komentarai.

Prieš kelias dienas D.Matijošaitis pasidalijo ir savo snieglente, kurią puošia ir moters užpakaliuko nuotrauka, pavadinęs ją rentgeno aparatu.

GALERIJA

  • D. Matijošaitis pasidalijo pusnuogių merginų nuotrauka iš Alpių
  • D. Matijošaitis pasidalijo pusnuogių merginų nuotrauka iš Alpių
Facebook nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Geras .... juokaujate...

Ar Alpėse nėra šiais metais žiemos??? Net viršūnės be sniego. Tik vasarą galima rasti tokį lopinėlį sniego...

Papuasas

Nenustebino. Buvo manoma, kad jis didesnio proto. Dabar matosi, kad Valinsko Antanėlio lygio iš buvusio Seimo. Savivaldybėje tokį pajacą turėti - gėda. Užtenka, kad jau Daktaro sūnus joje prisijuokavo. Savivaldybė - nevieta klounams.

Safyras

Jei jau tokiom nuotraukom galvoja nustebinti pasaulį, tada tikrai kyšo išsilavinimo spragos....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS