I. Jankauskaitė: mano ožiaragiui patinka keisti planus tik vienu atveju | KaunoDiena.lt

I. JANKAUSKAITĖ: MANO OŽIARAGIUI PATINKA KEISTI PLANUS TIK VIENU ATVEJU

  • 3

Didžiausiam savo karjeroje koncertui Kauno „Žalgirio“ arenoje besiruošiančią Ingą Jankauskaitę iš koncerto organizatorių pasiekė netikėta žinia – planuotas kiekis bilietų parduotas. Šiandien koncerto organizatoriai skelbia papildomą bilietų pardavimą, kuris bus ribotas. Pasak pačios Ingos, tai labai maloni žinia.

Kovo 23 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantis koncertas „Mano vienintelis“ Ingai bus ypatingas dėl keleto dalykų. Atlikėja į solinį koncertą arenoje gerbėjus pakvies pirmą kartą, o taip pat koncerte bus pristatytas ir naujausias atlikėjos albumas tokiu pat pavadinimu.

„Mano ožiaragiui patinka keisti planus tik vienu atveju, kai jis tampa geresniu nei tikėjausi“, – apie žinią, kad išparduoti visi planuoti bilietai, juokauja I. Jankauskaitė.

Organizatorių teigimu susidomėjimas charizmatiškosios atlikėjos koncertu labai didelis, tačiau to ir tikėtasi.

„Inga yra nuostabi artistė. Jos kūriniai, prasmingi tekstai – visa tai žavi žmones. Ji yra tikra, toks bus ir koncertas „Žalgirio“ arenoje. Negalime palikti žmonių be galimybės įsigyti bilietų likus beveik mėnesiui iki koncerto, todėl dar 500 žmonių turės šią galimybę“, – tvirtina organizatoriai.

Pasak I. Jankauskaitės, pasiruošimo koncertui laikotarpis ypatingas, jis sukelia ne tik daug teigiamų emocijų, bet ir vidinio nerimo.

„Tai, kad turime paleisti papildomus bilietus – geriausia naujiena šiame pasiruošimo laike, kuris atneša ir nemažai nerimo. Jaudinuos, abejoju, tikiu, laukiu, sapnuoju – išgyvenu viską, kas įmanoma. Lauksiu visų! Mes turime kuo dalintis! Albumas baigtas, išnešiotas, išklausytas ir išgirdėtas iki mikrosekundžių – laukiu įteikti jį jums“, – atvirauja Inga.

Koncertas „Mano vienintelis“ Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks kovo 23 d. Bilietus platina bilietai.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ada

Nepatinka, kam ji ta peruka nesioja. Jauna moteris, plaukai tikrai jos ploni, juk yra priemoniu pastorinti juos.

Nerijus

Siaip ji labai nuostabi. Man labai patiko filmai kuriuose ji atliko savo vaidmenis. Koncerte irgi noreciau buti, bet deja, gal pamatysiu per interneta.

Liuks

Varoma y koncertą!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS