Į „Žalgirio“ arenos 90-tųjų diskoteką parduota daugiau nei pusė bilietų | KaunoDiena.lt

Į „ŽALGIRIO“ ARENOS 90-TŲJŲ DISKOTEKĄ PARDUOTA DAUGIAU NEI PUSĖ BILIETŲ

  • 11

Nors „90‘s Disco Fest“ koncertas „Žalgirio“ arenoje vyks tik gegužės mėnesį, į jį jau yra parduota pusė bilietų. Šis 90-tųjų vienos nakties festivalis tokio dėmesio sulaukė ne atsitiktinai. 

Renginio organizatoriai jam ruošėsi dvejis metus ir į jį buvo pakviestos trys, galima teigti, žymiausios to laikmečio grupės bei vienas geriausių tų laikų didžėjų. Grupė „La Bouche“, „Snap!“, Haddaway ir Dj Sash! – visi šie vardai yra puikiai žinomi tiems, kas augo su šia muzika. Todėl nenuostabu, kad spalio 19 dieną paskelbus apie šį koncertą jis sulaukė milžiniško susidomėjimo. Taip pat šis koncertas „bilietai.lt" bilietų platformoje jau 28 dienas laikosi kaip populiariausias renginys Lietuvoje. Renginio organizatoriai į šį koncertą planuoja parduoti 12 tūkst. bilietų, o nuo sausio mėnesio koncertas bus reklamuojamas visose Baltijos šalyse.

Viena pagrindinių vakaro žvaigždžių – Haddaway

„What is Love?“, – ko gero nėra pasaulyje valstybės, kurioje neskamba ši kultinė, unikalaus balso savininko Nestor Alexander Haddaway arba tiesiog „Haddaway“ daina, rašoma pranešime spaudai.

Trininade gimęs, o vėliau į Vokietiją persikėlęs gyventi Haddaway, neatsitiktinai buvo vadinamas Europos šokių muzikos karaliumi. Amerikietiško futbolo komandoje „Kelno Krokodilai“ žaidęs, laisvalaikiu muziką kūręs bei kilimus pardavinėjęs Haddaway net negalėjo įsivaizduoti, kad pasaulyje bus parduota daugiau nei 30 milijonų jo muzikos albumų. 1993 metais jo debiutinis singlas „What is Love?“ užkariavo beveik visą Europą, Aziją, Pietų ir Šiaurės Ameriką. „Haddaway“ leido super hitą po super hito („Life“, „I Miss You“, „Rock My Heart“, „Catch I Fire“) ir per metus surengdavo net po 100 koncertų. Atlikėjas pažadėjo sudainuoti geriausias savo dainas „Žalgirio“ arenos publikai ir Kaune surengti nepamirštamą šou.

Dar vienas Vokietijos grandas – grupė „La Bouche“

Vokietijos šokių muzikos grupė „La Bouche“ – itin garsaus vokiečių prodiuserio Frank Farian projektas. Sunku rasti žmogų, kuris nežinotų šios grupės geriausių dainų. „La Bouche“ dainos „Be My Lover“, „Sweat Dreams“, „I Love to Love“, „Tonight is the Night“ skamba įvairiuose planetos kampeliuose. Na, o 2023 metais jie savo dainą „Be My Lover“ perkūrė ir išleido naują jos versiją su tokiais grandais kaip David Guetta ir Hypaton. Dabar ši daina skamba žymiausiuose pasaulio festivaliuose ir naktiniuose klubuose.

Tretieji pasirodys grupė „Snap!“

Vokietijos grupė „Snap!“ – vienas iš sėkmingiausių Europos šokių muzikos projektų driokstelėjo energija pulsuojančiais hitais – „Marry Had a Little Boy“, „Terminate“, „Do You See the Light“ ir, žinoma, net 8 milijonų tiražų parduotu singlu – „Rhythm Is A Dancer“, kuris karaliavo net 23 pasaulio šalių topų viršūnėse. Dabar grupės dainas miksuoja geriausi pasaulio didžėjai.

Šokius užbaigs DJ Sash! Koncerto metu išvysime atlikėją DJ Sash! – daugiau nei dvidešimt metų populiarumo viršūnėje esantis, 17 mln. albumų kopijų pardavęs ir daugiau kaip 60 auksinių ir platininių apdovanojimų pelnęs didžėjus. Jis tituluojamas geriausiu 90-ujų didžėjumi Europoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Wvinis

O kur sios grupes buvo prie15 Metu?nevaziavo i lt nes buvo geresniy rinku,dabar Kai jau nieks nekviecia atvaziuoja penciju paradas

Karolina

Buvo jau šitas koncertas prieš du metus, labai patiko, Snap labai pasenusi tik, bet balsas dar labai jaunas, kaip klipe, La Bouche patiko taip pat, Haddasay irgi, balsas kaip ir klipe, nepasikeitęs, nors aš gimiau 1992, bet j7 muzika man labai patinka, visai kitokia nei dabar, nors ir dabar labai gerų dainų yra, aš šį kartą eisiu į Super Show, paklausysiu Basshunter, niekada jo nebuvo Lietuvoje, bus išviso 4 grupės, 2 Unlimited, Basshunter, DJ Sash ir Vengaboys, visos jau koncertavo prieš metus, tik Basshunter dar ne, dėl jo pirkau, su nauja programa bus manau vistiek, kitaip skambės nei prieš metus ir dar nusipirkau į J Balvin koncertą, labai gera muzika, Tranquila daina kažkas nerealaus.

Irena

Ir vėl Kaunas,o Vilniuje kas,ogi nieko,nuvažiuoti galima į tą Kauną ,kas neturi mašinos,grįžti kuo,taksi imti ,nakvoti kur,nieko kauniečiai nerašo,Vilniuje ,kad ir į Compensoj koncertą , bilietų negalima nusipirkti ,parduotuvėse bilietų platinimo vietose ,nes sėdi ,,ekspertes,,ir aiškina ,kad bilietų tokių neparduoda,tai kokie koncertai,ir tuomet velniam parduotuvėse tie kompai,jeigu ,,ekspertės,,pastoviai aiškina,kad tokių ,,bilietų,,neparduoda,,ne Vilnius ,o kaimas didelis,tik viskas užsieniečiams ir pribegeliams už ačiū ,mūsų vaikams valdovų rūmai ir muziejai neįdomus,pasiseka vaikams ,jai tėvai turi mašina nors vieną,o kitiems tik pasvajoti ,nes ne visiems tėvams ir mašinos reikalingos,o paskui aiškina,,kad privalo vaikai prižiūrėti ir slaugyti ,,užaugę,tikrai,nematė vaikystės,būrelių ,jokių pramogų ,super, ubagų miestas ir debilu lietuvių atžalos ,,laimingiausi vaikai,,ne tas žodis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS