Kauniečius kviečia stebėti sakurų parko sodinimą | KaunoDiena.lt

KAUNIEČIUS KVIEČIA STEBĖTI SAKURŲ PARKO SODINIMĄ

  • 4

Rugsėjo 8 d. 14 val. vyks sakurų parko sodinimo Nemuno salos pakrantėje tarp dviejų pėsčiųjų tiltų ceremonija.  Sakuras sodins NPO sakurų asociacija, Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, Japonijos savivaldybių ir organizacijų atstovai. Vyks Kauno šokio teatro „Aura“ pasirodymas.

Kauno Nemuno saloje sužydės sakurų parkas: pavienius ten šiuo metu augančius šios rūšies medžius rudenį papildys dar keturiasdešimt sakurų.

„Tai bus simbolinis draugystės parkas, kuris plačiajai visuomenei primins apie mūsų miesto ryšį su Tekančios Saulės šalimi. Nemuno sala tampa svarbia centrinės miesto dalies ašimi, o gausiai žydinčios japoniškos vyšnaitės nepalieka abejingų. Toks derinys tikrai praturtins kauniečių pamėgtą pasivaikščiojimų vietą“, – sakė Kauno miesto mero pavaduotojas Simonas Kairys.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

jei

sodina sakuras tai 1 pozymis kad japonai prichvatizuos istustejusius kaimus kur ir piktzoliu neliks nes tai darbsciausia tauta.......

...

CHA - vieni ims pinigus už Kauno tvarkymą, BET - tuo pačiu VERS pačius kauniečius tvarkytis; kas čia per vieša AFERA?..

To: Anonimas

Jei jau taip kliūna piktžolės, tai užuot stebėjęs, geriau galėtum pats imtis veiksmų? Ar rankos tik komentaram belsti tinkamos?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS