Laidoje „7 Kauno dienos“ – intriguojančios detalės apie Laisvės alėjos rekonstrukciją | KaunoDiena.lt

LAIDOJE „7 KAUNO DIENOS“ – INTRIGUOJANČIOS DETALĖS APIE LAISVĖS ALĖJOS REKONSTRUKCIJĄ

  • 6

Balandžio 7 dieną laidoje „7 Kauno dienos“ galėsite sužinoti daugiau detalių apie Laisvės alėjos rekonstrukciją, o susitikime su tapytoja Jovita Aukštikalnyte-Varkulevičiene išgirsite, ko ji išmoko iš savo vyro. Laidoje fotografas Andrei Antonau papasakos ne tik apie meilę fotografijai.

Tebevykstant Laisvės alėjos rekonstrukcijai, miesto gyventojai šimtais skaičiuoja naująsias granito plyteles, kurios jau sugebėjo sutrupėti.

Su architektu Linu Tuleikiu, politikais Andriumi Kupčinsku, Viliumi Šiliausku, buvusiu UAB „Granitas“ vadovu Vytautu Lunskumi, „Laboratorinių bandymų centro“ vadovu Gediminu Kunčinu bei inžiniere Veronika Kadišiene laidos kūrėjai aiškinsis, ar Laisvės alėjos plytelės atitinka visus reikalavimus bei kiek kainuos suskilusių trinkelių keitimas.

Susitikime su tapytoja J. Aukštikalnyte-Varkulevičiene – pokalbis apie kūrybinę veiklą, pedagogiką bei ko ji išmoko iš vyro – taip pat garsaus dailininko Eugenijaus Varkulevičiaus-Varkalio.


„Pokalbyje 450“ baltarusis fotografas A. Antonau papasakos apie vaikystę Mogiliavo miesto Kirovo gyvenvietėje, meilę fotografijai bei parodą „Teisė į poilsį“.

Laidą žiūrėkite balandžio 7 d., sekmadienį, 11 val. per LRT Plius.

Laidos naujienas galite sekti „Facebook“ ir „Instagram“.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

?

gal ŠIKTI ANT ŽMONIŲ išmoko iš savo degrado

Jonas

Kazkam bus gera serykla laisves alejos istisinis remontas... prisminkit kas palaimino ta projekta. Visur konservais smirdi, kaip ir auksinis tualetas.

kai

smegenėlės įstrižos , nei nukapotos liepų šaknys , nei perklotos plytelės nepadės ...... alėją remontuos ateinančios kartos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS