Lietuvoje yra vietos senukams | KaunoDiena.lt

LIETUVOJE YRA VIETOS SENUKAMS

  • 4

Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną – spalio 1 d. – Kaune bus pristatyta meninių fotografijų paroda, kurioje įamžinti gyvenimu mokantys džiaugtis senjorai. Parodos autorės teigia norinčios parodyti visuomenei, kad ne tik Niujorke, bet ir Lietuvoje senjorai moka gyventi stilingai bei džiaugtis kiekviena gyvenimo akimirka.

Dviejų Kauno fotografių Eglės Orlovienės ir Eglės Špiliauskienės darbų paroda bus atidaryta Kauno prekybos ir laisvalaikio centre „Mega”.

Viena iš nuotraukų autorių, E. Orlovienė, pasakoja, kad net metus rengtos parodos modeliais tapo šeši džiaugsmingi, stilingi ir pasiryžę avantiūroms senjorai iš Kauno ir Panevėžio. Modelių amžiaus vidurkis – 80 metų.

„Kiekvienas iš jų galėtų tapti mažų mažiausiai apysakos herojumi, bet jie apie savo gyvenimo kelią pasakoja ne kaip apie jau praeitą, bet kaip apie vis dar tebesitęsiantį. Jų akys kupinos patyrimų ir džiaugsmo, juos fotografuoti – vienas malonumas”, – pasakoja Eglė Orlovienė.

Menininkės žada šį projektą tęsti tam, kad senjorų nuotraukas pamatytų kuo daugiau žmonių. Fotografės teigia, kad projektas bus sėkmingas tuomet, jei bent vienas žmogus bus įkvėptas šių drąsių ir pašėlusių senjorų.

GALERIJA

  • Lietuvoje yra vietos senukams
  • Lietuvoje yra vietos senukams
  • Lietuvoje yra vietos senukams
  • Lietuvoje yra vietos senukams
  • Lietuvoje yra vietos senukams
  • Lietuvoje yra vietos senukams
  • Lietuvoje yra vietos senukams
  • Lietuvoje yra vietos senukams
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Tikra tiesa

Karmėlavoj

yra

kapinese...

Kęstas

Yra tvartelis Landsbergiui. O daugiau - nieko gero. Taivanas bando keliuose autonominį (be vairuotojo) autobusą. Autobusą vairuoja dirbtinis intelektas. Taivanas po šių bandymų tikisi gaminti ir eksportuoti tokius autobusus, kuriems nereikia vairuotojų, po visą pasaulį. Vairuotojai yra viena iš pagrindinių profesijų tarp mūsų, likusių čia, Lietuvoje. Ką daro Lietuvos valdžia? Ką ji mums ruošia, žada, planuoja? Aš suprantu, susidorojome su Rusijos ir Baltarusijos karinėmis pratybomis Zapad. Greitai susidorosime su Astravu. Kaip? Ogi taip, kaip susidorojome su Zapad - visa energija nueina švilpukui ir garsiam riksmui*, o daugiau nėra nieko realaus. O vairuotojai? Ką vairuotojai, juk Lietuvoje - kiekvienas sau. Mes pabaidome bobas rusais. Bobos mus išrenka valdžion. Imam kyšius ir gerai gyvenam, juokiamės iš tų kvailų bobų ir tų kvailų vairuotojų. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS