Nuotykių parkas Lampėdžių pušyne veiks ir žiemą | KaunoDiena.lt

NUOTYKIŲ PARKAS LAMPĖDŽIŲ PUŠYNE VEIKS IR ŽIEMĄ

Lampėdžių pušyne vasaros pradžioje atidarytas nuotykių parkas „Gera dovana“ žiemai nesirengia užsidaryti.

„Kai buvo šilta, dirbome kasdien, o šaltuoju metų laiku pramogų parkas veiks rezervacijos principu“, – „Kauno dienai“ teigė parko vadovas Martynas Žemaitis. Taigi norintieji ekstremalių pramogų žiemą turės registruotis iš anksto, susidarius didesnei grupei bus susitarta dėl datos ir laiko. Besiregistruojantys iš anksto žmonės sulauks ir rekomendacijų, kaip tinkamai apsirengti: ir kad nesušaltų, ir kad drabužiai nevaržytų judesių. Anot parko instruktorių, svarbiausia pasirūpinti patogia avalyne.

M.Žemaitis užtikrino, kad pramogauti nuotykių parke bus saugu net sningant. Įranga, kuria naudojasi parko lankytojai, yra nelepi šalčiui. Tokias pat virves, kurios naudojamos parke, į kalnus vežasi alpinistai.

„Žinoma, siekiant užtikrinti saugumą, žiemą privalu nuo trasų nuvalyti sniegą, jas paruošti laipiojantiesiems. Tokie darbai vyks reguliariai, tad nuotykių mėgėjai neturėtų bijoti sniego“, – aiškino parko vadovas.

Parko steigėjai dar nesvarstė galimybės šaltuoju metu sumažinti pramogos kainų, tačiau, anot M.Žemaičio, šis klausimas dar tikrai bus aptartas.

Nuotykių parke visų laukia penkios laipiojimo trasos: dvi vaikiškos ir trys, skirtos tik suaugusiesiems. Juodoji trasa yra viena sudėtingiausių Lietuvoje, ją išbandyti išdrįsta ne kiekvienas. Ekstremaliausia parko pramoga – drambliaskrydis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS