Šeimų piknike pramogų rado kiekvienas | KaunoDiena.lt

ŠEIMŲ PIKNIKE PRAMOGŲ RADO KIEKVIENAS

  • 0

Sekmadienį visi, norintys pailsėti ir gerai praleisti laiką, rinkosi į tradicinį šeimų pikniką „Išjunk TV – 4“, kurį organizavo Garliavos sporto ir kultūros centras.

Kaip ir kasmet, šventės dalyviai turėjo puikią progą dalyvauti „Burbuliatoriuje“, veikė blusų turgelis. Išskirtinė pramoga, laukusi atvykusiųjų, – žemės meno skulptūros, skirtos Piliakalnių metams paminėti, kūrimas, kurią su pagalbininkais meistravo dailininkė Daiva Sasnauskienė.

Populiarios buvo ir sporto rungtys, kuriose savo jėgas bandė šeimos su vaikais. Didįjį Šeimų varžytuvių prizą – dviratuką – laimėjusi garliaviečių šeima džiaugėsi naudingu prizu, kurį įsteigė „Roberto dviračiai“. Sporto rungtims teisėjavo Garliavos sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotojas Artūras Kuzmickas.

Didžiausio susidomėjimo sulaukė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Garliavos komandos programa. Buvo imituotas eismo įvykis ir rodoma, kaip specialiais įrankiais karpomas automobilis bei vaduojamas jame esantis nukentėjusysis.

Protų mūšio „Ugnis: nuo Piliakalnio iki Tavo namų“ dalyviai atsakinėjo į klausimus ir pelnė rėmėjų įsteigtus prizus. Visi, norintys rizikuoti ir laimėti, turėjo puikią progą išbandyti savo laimę „Laimės ir rizikos“ rate. Savo talentą „Laisvajame mikrofone“ demonstravo akordeonistas Algirdas Vaičaitis, prisijungė ir savo talentą norintys parodyti pikniko dalyviai.

Vakarop vyko trumpametražių filmų mėgėjų kino projekto „Naujo/Kas? II – piliakalnių legendos“ kūrinių peržiūros. Šeimų pikniko vakarą užbaigė animacinis filmas „Balerina“, skirtas visai šeimai, kvietęs visus svajoti ir siekti savo gyvenimo tikslo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS