Vaikai piešė svajonių vaivorykštę | KaunoDiena.lt

VAIKAI PIEŠĖ SVAJONIŲ VAIVORYKŠTĘ

  • 0

Tarptautinę vaikų gynimo dieną "Jundos" šokių klubo, vadovaujamo Rasos Simanavičienės ir Vilmos Skublickaitės, šokėjai jau ketvirtą kartą drauge su Kovo 11-osios gimnazija surengė šventę čia besimokantiems specialiųjų poreikių moksleiviams.

"Renginyje, kaip jau įprasta, vyravo dailės, muzikos ir šokio harmonija: vaikai piešė, koncertavo ir vakarojo drauge su šventės organizatoriais", – sakė R.Simanavičienė.

Vaikai kartu su dailininke Aida Straigyte gimnazijos kiemelyje piešė spalvų, gėlių, svajonių, vardų ir palinkėjimų vaivorykštę. Pernykštėje šventėje vaikai, pakėlė į dangų balionus su užrašytomis ant jų svajonėmis, o šiemet – su šuniuko atvaizdu. Mat vaikai tikisi, kad jis perduos pasauliui žinią apie vaikų tarpusavio ir su gyvūnais draugystę bei meilę jiems.

Kaip visada svečius sveikino sportinių šokių klubo "Junda" šokėjai. Danielius Jurčiukonis ir Ugnė Šlaičiūnaitė dovanojo choreografinę kompoziciją "Pavasaris", o Ignas Simanavičius ir Samanta Čyvaitė – lėto valso ir kvikstepo kompozicijas. Beje, šoko visi šventės dalyviai.

Šokių fiestą vainikavo visų bendras šokis – letkis. Vakaronė alsavo dainomis, eilėraščiais ir muzikos instrumentų garsais. Skambėjo vaikų juokas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS