Atidaryta pirmoji „Zara Home” parduotuvė Kaune | KaunoDiena.lt

ATIDARYTA PIRMOJI „ZARA HOME” PARDUOTUVĖ KAUNE

  • 1

Šiandien Kauno „Akropolyje“ duris atvėrė namų dekoro prekių parduotuvė „Zara Home“. Bendras parduotuvės plotas siekia 450 kv. metrų, ir tai jau antroji šio prekės ženklo parduotuvė Lietuvoje.

„Zara Home“ tinklą Baltijos šalyse pagal franšizės sutartį su „Inditex“ plėtoja „Aprangos“ grupė.

„Naujos „Zara Home“ parduotuvės atidarymą pasitinkame kaip viso Kauno pramogų ir prekybos centro „Akropolis“ įvertinimą –  ne vienerius metus stengiamės pritraukti garsius prekės ženklus, kuriuos jau įvertino ir pamėgo užsienio pirkėjai. Dėl to neabejojame, kad ir kauniečiams bus aktualūs šio prekės ženklo namų aksesuarai ir dekoras“ – pasakoja Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė.

„Jau atidarę „Zara Home“ Vilniuje prieš daugiau nei metus pastebėjome, kad klientai vertina šį prekės ženklą, todėl džiaugiamės galėdami jį pristatyti ir klientams Kaune. Atidaryti šią dekoro prekių parduotuvę Kauno „Akropolyje“ buvo pasirinkta ne atsitiktinai. Būtent šiame prekybos ir pamogų centre „Aprangos“ grupė turi daugiausia skirtingų tipų parduotuvių visose Baltijos šalyse,“ – teigia „Aprangos“ grupės generalinis direktorius Rimantas Perveneckas.

„Zara Home“ kolekcijos kuriamos remiantis naujausiomis mados tendencijomis. Prekės ženklas siūlo patalynę ir lovatieses, stalo ir vonios tekstilę, baldus, stalo indus ir įrankius bei kitus dekoratyvinius interjero elementus. Be to, parduotuvėje galima rasti namuose skirtos dėvėti patogios aprangos moterims bei vyrams, vonios aksesuarų ir kūno priežiūros priemonių.

Kaip ir kitose „Zara Home“ parduotuvėse, Kauno „Akropolyje“ įsikūrusioje parduotuvėje kasmet bus pristatomos dvi kolekcijos. Tai dizainerių komandos, kurią įkvepia naujausios ir madingiausios sezono tendencijos, rezultatas. Prekių asortimentas bus atnaujinamas ir papildomas naujomis prekėmis du kartus per savaitę.

GALERIJA

  • Atidaryta pirmoji „Zara Home” parduotuvė Kaune
  • Atidaryta pirmoji „Zara Home” parduotuvė Kaune
Bendrovės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Buves

Bankrutuos kaip visi kiti bankrutuoja Lietuvoje.Juokina pasaulį tokie verslininksi,nesimoko iš kitų žmonių nesekmių,investicijos juk būna ne mažos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS