Beda pirštu į naujo pėsčiųjų tako įtrūkimus: ar čia viskas gerai? | KaunoDiena.lt

BEDA PIRŠTU Į NAUJO PĖSČIŲJŲ TAKO ĮTRŪKIMUS: AR ČIA VISKAS GERAI?

  • 15

Kauniečiai piktinasi kelininkų darbo kokybe. Visai neseniai Dainavos rajone buvo nutiestas naujas pėsčiųjų takas, tačiau jau dabar matosi įtrūkimų.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi kaunietis Julius ir atsiuntė kelias nuotraukas, darytas ties Pramonės pr. 95-uoju namu. Nuotraukose matyti naujai išasfaltuotas pėsčiųjų takas, tačiau kaunietį neramino ir tai, jog asfaltas jau sutrūkinėjęs. Didžiausi įtrūkimai matyti tako kraštuose. Julius stebėjosi tokia dangos kokybe ir domėjosi, ar tokie darbai tinka miestui bei kas atsakingas už suskilusį naują asfaltą.

„Čia viskas gerai?“, – retoriškai klausė skaitytojas.

Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus Aloyzas Pakalniškis portalui kauno.diena.lt aiškino, jog įtrūkimas susiformavo volavimo metu, galimai dėl smulkios skaldos koncentracijos pagrindo paviršiuje.

„Defektas bus pašalintas ir tikimės, kad ateityje panašių atvejų rangovams nepasitaikys“, – sakė specialistas.

Gairės: įtrūkęs asfaltas, kelio taisymas, kaunietis piktinasi, nekokybiška kelio danga, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Nuomone

Apziurejom Draugystes parko asfaltavima, tai jis taipogi ilgai nelaikys, labai nekokybiskas darbas, ar yra kas tikrina darbu kokybe?

Įdomu.

O jeigu skaitytojas būtų nepaskambinęs, neparašęs, viskas būtų gerai? Gal reiktų tech. priežiūros atestatą jam išduoti?

Zosius

Miesto valdžia daro tik nuolatines pokazuchas. Jie puikiai suvokia, kad taip apiplėšinėdami žmones sekančios kadencijos valdžioje jau nebesulauks, nenupirks kauniečių su gerbiamų Norvaišų autoritetais. Todėl viską daro tep liap, svarbu pateisinti lupikavimą savo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS