Dovana Jonučių gyventojams – naujai įrengtas parkas | KaunoDiena.lt

DOVANA JONUČIŲ GYVENTOJAMS – NAUJAI ĮRENGTAS PARKAS

  • 1

Žalumos ir sutvarkytų erdvių gyventojų laisvalaikiui niekada nebus per daug – Jonučių II kaime rugsėjo 26 d. atidarytas naujai įrengtas parkas, kurį gyventojams padovanojo verslininkai. Šiame kaime jie plėtoja daugiabučių gyvenamųjų namų kvartalą „Namučiai“.

Parko teritorijoje įrengtos dvi sporto aikštelės, vaikų žaidimų, pikniko, augintinių vedžiojimo ir treniravimo zonos. Parko dydis – 1,1 ha, į jo įrengimą verslininkai investavo daugiau nei 0,5 mln. eurų.

Parko atidaryme dalyvavęs Kauno rajono savivaldybės administracijos direktorius Šarūnas Šukevičius sveikino tokį verslininkų požiūrį. „Džiugu, kai parkus ar viešas erdves gyventojams kuria ne tik savivaldybė, bet ir verslas. Ši erdvė išskirtinė, joje gyventojui galės ne tik pailsėti, bet ir smagiai praleisti laiką“, – sakė Š. Šukevičius.

Direktoriui antrino ir Kauno rajono savivaldybės vicemerai Antanas Nesteckis ir Paulius Visockas, kurie džiaugėsi, kad verslininkai yra socialiai atsakingi, jiems rūpi ne tik pelnas, bet ir žmonių gyvenimo kokybė, juos supanti aplinka. Jie vylėsi, kad tokių erdvių pakaunėje atsiras daugiau.

Kvartalo „Namučiai“ vystytojas Linas Šukys dėkojo savivaldybei už pagalbą ir palaikymą įgyvendinant projektą. „Šis parkas ir erdvė sukurta Jonučių gyventojams ir tik dėl jų. Ateis diena, kai galbūt čia pastatysime ir darželį“, – užsiminė jis.

Parko atidarymo šventėje gyventojų laukė daug veiklų ir staigmenų: vyko smagios loterijos, konkursai, žaidimai, šou linksmoji programa su cirko artistu, išradėju, dainų kūrėju Viačeslavu Mickevičiumi, geriau žinomu Slavkos slapyvardžiu. Šventę vainikavo „Los secretos de Pablo“ koncertas ir saldžios dovanos – ledai.

„Namučiai“ – dvylikos daugiabučių namų kompleksas rytiniame Jonučių pakraštyje. Bendras NT projekto gyvenamasis plotas sudarys apie 24 tūkst. kv. m, kvartale duris atvers maždaug 400 butų. Verslininkai projektą planuoja užbaigti iki 2025 m.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ALGIRDAS.

Lėšas skirkime ne parkų rengimui , o KRAŠTO APSAUGAI , RUOŠIAMĖS GINTIS NUO RUSŲ PUOLIMO , O UŽSIIMAM PERKŪNAS ŽINO KUO , svarbu liežuviais malti -RUSAI PUOLA . .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS