Dovanų kuponus keičia į „MasterCard“ dovanų korteles | KaunoDiena.lt

DOVANŲ KUPONUS KEIČIA Į „MASTERCARD“ DOVANŲ KORTELES

  • 0

„Mega“ tapo pirmuoju prekybos ir laisvalaikio centru Lietuvoje, kuris kartu su tarptautine mokėjimų sistema „MasterCard“ išleido bendrą daugkartinio atsiskaitymo dovanų kortelę. Tokios kortelės įsigijimas papildomai pirkėjams nekainuoja, o jas dovanų gavusieji galės už pasirinktus pirkinius atsiskaityti skirtingose prekybos ir laisvalaikio centro parduotuvėse, mokėdami jose nors ir po vieną eurą.

„Megą“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė sako, kad šio projekto įgyvendinimas kartu su Latvijos autorizuota elektroninių pinigų kompanija „Transact Pro“ truko apie metus.

„Gerokai padidėjus prekybos ir laisvalaikio centrui, norėjome pasiūlyti ir lankstesnes atsiskaitymo dovanų kortelėmis galimybes mūsų pirkėjams. Nuo šiol, dovanų gavę „MasterCard“ ženklu pažymėtą „Megos“ dovanų kortelę, jos turėtojai galės apsipirkinėti kur kas patogiau: nereikės dovanos rinktis, atsižvelgus į griežtai kupone nurodytą pinigų sumą, ir ją visą panaudoti tik vienoje parduotuvėje“, - teigia R.Vyšniauskienė.

Naujoji dovanų kortelė suteikia galimybę atsiskaityti daug kartų, įvairiose „Megoje“ esančiose parduotuvėse ir paslaugų vietose bei už bet kokią sumą, neviršijant kortelės sąskaitoje esančio bendro pinigų likučio. Dovanų kortelę galima naudoti leidžiant nors ir po vieną eurą, pavyzdžiui, kasdien save palepinant kavos puodeliu“, - pasakoja R. Vyšniauskienė.

Tarptautinės mokėjimo sistemos „MasterCard“ ir PLC „Mega“ dovanų kortelę galima įsigyti prekybos ir laisvalaikio centre. Dovanos suma gali svyruoti nuo 10 iki 400 eurų. Pirkimai, naudojantis šia kortele, nėra papildomai apmokestinami. Dovanų kortelė skirta naudoti prekybos centro parduotuvėse, kavinėse, ja galima atsiskaityti ir už paslaugas ar pramogas.

„Nors Latvijos rinkoje esame 13 metų ir aptarnaujame klientus visame pasaulyje, Lietuvoje šioje srityje dar tik žengiame pirmuosius žingsnius. Labai džiaugiamės, kad mūsų bankinių dovanų kortelių pirmasis projektas įgyvendintas būtent „Megoje“, nes šį prekybos ir laisvalaikio centrą vertiname kaip vieną pažangiausių Baltijos šalyse“, - sako Jurijs Bordulans, „Transact Pro“ verslo vystymo vadovas.

Kortelės pinigų likutį galima pasitikrinti „Megos“ interneto svetainėje bei prekybos centre esančiuose informaciniuose terminaluose.

GALERIJA

  • Dovanų kuponus keičia į „MasterCard“ dovanų korteles
,,Megos" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS