G. Žemaitis: nebežinau, kur kabinsiu visus apdovanojimus | KaunoDiena.lt

G. ŽEMAITIS: NEBEŽINAU, KUR KABINSIU VISUS APDOVANOJIMUS

"Tai mano aukso metai. Jei taip ir toliau, nebežinau, kur kabinsiu visas padėkas ir apdovanojimus", – juokavo G. Žemaitis.

Valstybės dieną už nuopelnus Lietuvai Prezidentė Dalia Grybauskaitė apdovanojo 27 Lietuvos ir užsienio valstybių piliečius. Tarp apdovanotojų – ir žinomas kaunietis, buvęs komisaras Gediminas Žemaitis.

"Tokį apdovanojimą gavau pirmą kartą. Nesijaučiu jo nusipelnęs, bet labai džiaugiuosi. Turiu aukščiausią "Santakos" kryžiaus apdovanojimą, J.Vileišio medalį, Lietuvos samariečių ordiną ir štai gavau pirmą apdovanojimą iš Prezidentės Dalios Grybauskaitės", – pasakojo G. Žemaitis.

G.Žemaitis užsiminė, kad apdovanojimų ceremonija buvo labai įspūdinga ir įsimintina. "Joje dalyvavo daug visuomenei žinomų veikėjų ir politikų, su kuriais teko pabendrauti. Vėliau Prezidentė D.Grybauskaitė, persirengusi tautiniais drabužiais, mus pakvietė į iškilmingą vėliavos kėlimo ceremoniją", – įspūdžiais dalijosi G.Žemaitis

Gegužės 15 d. septyniasdešimtmečio jubiliejų atšventęs G.Žemaitis sako, kad, visą gyvenimą sodinęs ir laistęs savo gyvenimo medį, pagaliau raško jo vaisius.

"Tai mano aukso metai. Jei taip ir toliau, nebežinau, kur kabinsiu visas padėkas ir apdovanojimus", – juokavo G.Žemaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

qwwq

gudrus milicininkas buvo susikrove turtus

senjorai

Garbinga žmogus , garbingas ir amžių pragyvenęs. . Visuomet jei gali padės kitam. Mylimas ir gerbiamas visų, Sėkmės, sveikatos ir ilgiausių metų jam ir jo nuostabiai šeimai .

Buvęs girtuoklis

Ei, ar tik ne jis suskaičiavo V.Šustausko aštuonias nakvynes milicijos blaivyklose ? Linksmi laikai buvo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS