Įspėja važiuojančius į Užliedžius: kelyje – kliūtis! | KaunoDiena.lt

ĮSPĖJA VAŽIUOJANČIUS Į UŽLIEDŽIUS: KELYJE – KLIŪTIS!

  • 1

Penktadienio rytą portalą kauno.diena.lt pasiekė skaitytojų informacija apie Užliediuose atsiradusią eismo kliūtį. Pasak vairuotojų, ji šioje vietoje jau nuo vakar vakaro.

„Vakar apie 22 val. važiavome namo į Užliedžius ir vos išvengėme nelaimės. Prie pat ženklo, žyminčio įvažiavimą į šią gyvenvietę, važiuojamojoje kelio dalyje įsikišęs vilkiko galas. Tamsoje jį pamatyti labai sunku“, – penktadienio rytą portalui pasakojo skaitytojas.

Pasak jo, nors netoli šios kliūties padėtas avarinio sustojimo ženklas, tačiau nuo nelaimės ir jis gali neišgelbėti.

„Šis kelias yra pagrindinis važiuojantiems iš Kauno į Užliedžius, todėl eismas čia labai judrus. Vakare tokia kliūtis tikrai pavojinga. Nors vilkikas nusukęs nuo kelio, tačiau tokių gabaritų transporto priemonė vis vien trukdo vairuotojams. Kodėl per tiek laiko ji dar nepašalinta?“ – prašo į ši klausimą atsakyti pašnekovas.

Portalas pasidomėjo, ar Kauno pareigūnai apie šią situaciją žino. Policijos atstovas patikino, kad ketvirtadienio vakarą ekipažas buvo nuvykęs patikrinti jau minėtos kliūties.

„Kalbėjome su vairuotoju. Tai techninis transporto priemonės gedimas, ne eismo įvykis. Matėme, kad padėti ir įspėjamieji ženklai, įspėjantys kitus vairuotojus dėl kliūties. Vairuotojas mums žadėjo, kad pats išsikvies techninę pagalbą. Daugiau pranešimų iš vairuotojų apie tai negavome“, – sakė pareigūnas.

Kiek laiko ši transporto priemonė bus kliūtis kitiems vairuotojams, kol kas neaišku. Tačiau jei ji nebus pašalinta iki sutemstant, raginame visus, žadančius važiuoti šia kryptimi, būti itin atidiems.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Oho

Matyt pasnekovas yra baisiai susireiksmines zmogus. Arba vairuojantis kombaina, nes vietos pravaziavimui bele kiek

SUSIJUSIOS NAUJIENOS