Kariai mokėsi suvaldyti karinę techniką | KaunoDiena.lt

KARIAI MOKĖSI SUVALDYTI KARINĘ TECHNIKĄ

  • 5

Kaune kariai mokėsi suvaldyti karinę techniką esant ekstremalioms gamtos sąlygoms, praneša LNK žinių tarnyba.

Kaip išmanevruoti sunkiasvores mašinas esant slidžiai kelio dangai, netikėtai patekus į vandens pinkles ar kitus netikėtumus?

Net ir patyrę vairuotojai sako, kad streso jiems teko nemažai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kęstas

Ukrainos P. Porošenkos padlaižiai (kaip ir mūsų Landsbergių) irgi lobsta iš auksinių šaukštų kariuomenei. Kalba eina apie dešimtis milijonų eurų. "P. Porošenka tėra kaltinamas toleravęs korupcijos sistemą, kuri padėjo jam, panašiai kaip ir kitiems posovietiniams autokratams, įskaitant Landsbergius, sustiprinti šalies kontrolę. Nesibaigiantis karas šalies rytuose ir didelės išlaidos gynybai suteikia puikias "verslo" galimybes tokioje sistemoje. Karas P. Porošenkos vyriausybei ne tik garantuoja Vakarų diplomatinę paramą ir finansinę pagalbą: jis padeda lobti korumpuotiems žmonėms abiejose sienos pusėse. Vykime vagis, kurstančius karą ir iš to lobstančius, lauk. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Suvaldyti reikia pasibaidžiusį eržilą, kuris lekia kur pakliuvo. O karinę techniką reikia mokyti valdyti arba vairuoti. Mokykitės, beraščiai žurnaliūgos, lietuvių kalbos.

VK

Šitokius mokymus ,kaip pinigų plovimu kitaip neįvardysiu.Profesonalus kariškius kuriems mokami pinigai!dar mokyti už mūsų pinigus, mokant privačiai bendrovei tai yra šaipymasis iš mūsų logikos.Klausimas, ką jie veikia pratybose šitie profesionalūs kariai?Mokosi?, jie ten turi mokytis valdyti savo karinę techniką.O kaip čia reikia suprast?Šituo klausimu reikia kviesti valstybinį auditą,ir aiškintis, kas turi teisę šitaip taškyti visų mūsų pinigus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS