Kasdien to nepamatysi: vaizdo įraše – autobuso vairuotojo ir keleivio kova | KaunoDiena.lt

KASDIEN TO NEPAMATYSI: VAIZDO ĮRAŠE – AUTOBUSO VAIRUOTOJO IR KELEIVIO KOVA

Socialiniame tinkle „Facebook“ internautai pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas konfliktas, kilęs tarp Kauno rajono autobuso vairuotojo ir kito vyro. Liudininkų teigimu, tarp vyrų nesutarimai įsiplieskė dar autobuse.

Įvykis autobuse

„Gal kas turite daugiau informacijos apie šį įvykį, kuris įvyko Domeikavoje, prie „Express market“ parduotuvės? Kiek žinau, veiksmas prasidėjo dar autobuse“, – prie kovo 4 d. užfiksuoto vaizdo įrašo rašė vienas praeivis.

Netrukus pasipylė komentarų lavina. Žmonės išreiškė palaikymą 148-ojo maršruto vairuotojui. „Aš už vairuotoją“, – palaikymą išreiškė keli vaizdo įrašą peržiūrėję asmenys.

„Vairuotojas be reikalo nebūtų rankos kėlęs ir laiko gaišęs. Turbūt pats keleivis užsišoko, todėl vairuotojas gynėsi“, – apie įvykių seką svarstė Odeta.

 

 

Feisbuko vaizdo įrašas

Kiti internautai gėdino įvykį stebėjusius žmonės, nes šie nieko nedarė, kad nutrauktų į darbą paleistų vyrų kumščių tiradą.

„Šiuo atveju, niekas nepadėjo vairuotojui, tik vaikai žiūrėdami juokėsi. Bet matosi, kad vairuotojas boksą lankęs“, – savo nuomone pasidalijo Tomas.

„Niekas nepadėjo… Senelis vienas mušasi. Tai gerai, kad muštis dar moka“, – sakė Sandra.

„Sakė vaikai labai fainas ir linksmas vairuotojas, turbūt smarkiai išnervino, kad net muštis prireikė“, – pasisakė Jovita.

Bet matosi, kad vairuotojas boksą lankęs.

Įrašo autorius komentaruose papildė, kad keleivis provokavo vairuotoją, iš jo tyčiojosi, trukdė vairuoti, todėl konfliktas ir persikėlė į lauką.

„Tai 148 autobusas. Vairuotojas nesustojo stotelėje, kai tas keleivis prašė. Tada keleivis pareikalavo išeiti išsiaiškinti, keikėsi. Vairuotojas sustojo, apsikumščiavo ir baigėsi“, – savo įvykio versiją pateikė Anastasija.

Vairuotojas gynėsi

„Kautros“ vadovas Linas Skardžiukas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad vaizdo įraše užfiksuotas jų vairuotojas, tačiau, pasak direktoriaus, konfliktas užfiksuotas ne kovo 4-ąją, o kitą dieną, tik pastarąją buvo įkeltas į socialinius tinklus.

„Mes ir patys atliekame vidinį tyrimą, nes čia rimtas dalykas“, – sakė L. Skardžiukas.

Kiek vėliau „Kautros“ vadovas plačiau pakomentavo. Pasak jo, buvo peržiūrėti įrašai iš autobuso vidaus. Nors autobuse įrašomas tik vaizdas be garso, tačiau buvo matyti, kad keleivis buvo konfliktiškai nusiteikęs, jis kėlė sumaištį, tad dalis autobusu važiavusių vaikų pradėjo jį filmuoti. Neatmetama, kad keleivis buvo neblaivus.

Anot L. Skardžiuko, keleivis pradėjo kelti dar didesnę sumaištį tada, kai norėjo išlipti, tačiau nebuvo paspaudęs „Stop“ mygtuko ir autobuso vairuotojas stotelėje nesustojo. Tuomet kitoje stotelėje, esančioje maždaug už 400 metrų, vyras išlipo ir bandė kumščiais aiškintis santykius su vairuotoju.

„Matyti, vyras provokavo vairuotoją, kitus keleivius. Po to jis išlipo pro vidurines duris ir nuėjo iki priekinių durų. Kadangi autobusu važiavo daug vaikų, vairuotojas išlipo ir taip bandė apsaugoti keleivius nuo didesnio konflikto. Muštynės – nepateisinamos, tačiau šį kartą tai buvo tokia gynybinė reakcija. Kaip kalbėjomės su pačiu vairuotoju, jis sakė, kad tą keleivį žino ne vienas vairuotojas. Žinoma, galėjome keleivio neįleisti, nes jis buvo galimai neblaivus.

Vairuotojas – santūrus, neturėjęs kokių nuobaudų. Jis pas mus dirba nuo 2010-tų metų, tad turi tikrai didelę patirtį. Kadangi visas konfliktas greitai baigėsi, vairuotojas nuvažiavo toliau ir įvykio nesureikšmino. Jis konflikto metu nenukentėjo“, – kalbėjo L. Skardžiukas.

Jis nurodė, kad kitą dieną minėtas keleivis susirado 148-ojo maršruto vairuotoją ir jo atsiprašė.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovai nurodė, kad dėl įvykio pradėtas aplinkybių patikslinimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (69)

Gintaras

Dabar kaip tik eina atranka į bokso olimpines, tai siūlyčiau bokso federacijai, Vidui Bružui atkreipti dėmesį į šiuos kandidatus,nes nelabai ką paruošė.

Dalia

Ponas Ratai,čia vidio iškarpytas, sekmadienį buvo į FB įkeltas pilnas vidio kai jis puola vairuotoją,o keleiviai stumia iš autobuso,o keleivis vis viena drąskosi autobuse buvo išstumemas iš autobuso ir matosi ,kad neadekvatus keleivis smūgius duoda į vairuotojo veidą,o čia tik 13% įrašo

oioi

kodel vairuotojams neisduodami duju balioneliai apsaugai?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS