Kaunas laukia pasiūlymų Gerumo kristalų apdovanojimams | KaunoDiena.lt

KAUNAS LAUKIA PASIŪLYMŲ GERUMO KRISTALŲ APDOVANOJIMAMS

  • 3

Gerumas turi būti skatinamas, o jo pavyzdžiai turi įkvėpti kitus. Kaunas kviečia siūlyti kandidatus Gerumo kristalų apdovanojimams. Tai padaryti galima iki gruodžio 15 dienos.

„Kaune yra daug žmonių, vertų Gerumo kristalo už reikšmingus, neatlygintinus darbus savo miestui ir savo šaliai. Jų darbai turi būti įvertinti“, – teigė Kauno savivaldybės Apdovanojimų tarybos vadovas Benjaminas Želvys.

Siūlant kandidatus Gerumo kristalų apdovanojimams pristatyme reikia nurodyti humaniškus, neatlygintinus, reikšmingus kandidato darbus Kaunui ir Lietuvai. Apdovanojimui negali būti siūlomi politikai ir savivaldybės administracijos darbuotojai. Kandidatų pristatymus galima teikti Kauno savivaldybės Interesantų priimamajame (Laisvės al. 96) arba el. paštu: info@kaunas.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kaunietis

Gruodžio 5d. yra savanorių diena. Labai svarbu ,kad Gerumo kristalas patektų į tas rankas, , kurios daro gerus ir prasmingus darbus Kaunui , o ypač jo žmonėms. Žmonės, kurie daro gerus darbus neatlygintinai, neimdami jokio užmokesčio ir tai daro savo asmeninio laiko sąskaita. Kaune tikrai yra daug savanorių, kitu bendruomeninių organizacijų asmenų, kurie tai daro jau daug metų iš eileės. Labai norisi,kad tas Gerumo kristalas būtų iteiktas tokiems žmonėms, ir jis tikrai nepatektų į verslinininkų ar kitų žmonių rankas, kurie darydami miestui ir jo žmonėms gero pasipinigauja iš to ir taip dar pristatomi kaip gera darantys miestui.

Kristalai kavianski?

Kaunas ir gerumas visiškai nesiderina.

Kaunietė

Būtų neteisinga, kad sakytum, jog yra gerumo Lietuvoje.Gerumas turi būti jaučiamas iš tų žmonių ,kurie gyvena iš mokesčių mokėtojų atskirų žmonių gerų yra, jų nesugaudysi ir negali pasakyti,kad vat štai šis vertas .Žinote ,kvieciau policiją kad būtų sustabdyta CIVINYTI nesuderinta ,savavaliska "veikla" ir likau dekinga jiems,puiki policiją Lietuvoje,nezinau gal tik man papuolė puikūs policijos darbuotojai.Aciū jiems,gal juos reikėtų apdovanoti gerumo gairemis.Bėda ta kad nezinau pavardžių,bet sis paminetas iškvietimas, turetu būti atsektas ,pagal skambucio prašymą atvykti.Manau Kauno policiją reikia apdovanoti,nes jų darbas atsakingas ir labai reikalingas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS