Kaune – antroji „H&M“ banga | KaunoDiena.lt

KAUNE – ANTROJI „H&M“ BANGA

Šeštadienį į Kauną drabužių parduotuvė „H&M“ žengė antra koja. Šis žingsnis sulaukė ne ką mažesnio kauniečių susidomėjimo. Parduotuvės atidarymas teikia džiaugsmo ir  „H&M” darbuotojams.

Lapkričio viduryje drabužių parduotuvė „H&M“ duris atvėrė prekybos centre „Molas“, o šeštadienį kauniečiai plūs į naują tinklo parduotuvę prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“. Nuolaidas medžiojantys pirkėjai čia viliasi rasti dovanų artėjančių švenčių proga.

Naujoje parduotuvėje dirbanti „H&M“ vizualios informacijos kūrėja Ineta Grigaliūnaitė sutiko su portalu kauno.diena.lt pasidalinti šios parduotuvės privalumais. Ji kelis metus dirbo Vilniuje, tačiau labai apsidžiaugė sužinojusi, kad „H&M“ parduotuvė bus atidaryta ir Kaune, tad ji galės grįžti į gimtuosius namus.

„Aš tik dėl darbo kėliausi į Vilnių. Mano tikslas buvo dirbti „H&M“, todėl ilgai nesvarsčiau ir krausčiausi į sostinę. Bet labai džiaugiuosi, kad pagaliau galiu sugrįžti namo, kur viskas sava ir miela. Pagaliau ir Kaunas turi šią parduotuvę“, – sakė mergina.

Ji pasakojo, kad šio prekės ženklo parduotuvėje dirba jau trejus metus. Per juos atrado save ir kiekvieną dieną į darbą eina kaip į šventę. Inetai patinka, kad gali bent šiek tiek prisidėti prie mados ir čia palikti savo pėdsaką.

„Esu labai patenkinta. Tai yra mano pirmasis darbas, kur aš jaučiuosi labai gerai ir tikrai savose rogėse. Iš tikrųjų nemaniau, kad tokių kompanijų yra. Kai atradau „H&M“, jaučiuosi save realizavusi, nes bendrovei rūpi, kaip aš jaučiuosi, o tada pačiam smagu dirbti“, – gerų žodžių darbdaviams negailėjo I.Grigaliūnaitė.

Per tiek laiko, kiek ji dirba „H&M“ parduotuvėje, jau spėjo ir pasaulio pamatyti. Prieš pusę metų grįžo iš Pietų Afrikos. Mergina tikini, kad gavo labai daug naudingos patirties, todėl sustoti tikrai neketina.

„Ten turėjau apmokyti naujuosius šios šalies vizualistus. Per pusę metų užsimezgė labai daug naujų pažinčių, su kai kuriais iki šiol bendrauju. Be to, ir pati labai daug išmokau. Pamačiau tolimąją Afriką, į kurią greičiausiai pati nebūčiau nukeliavusi. Dar teko ir Indijoje pačią pirmą „H&M“ parduotuvę atidaryti. Tad per pirmus trejus metus, manu, jau nemažai patirties gavau, tikiuosi, ir toliau bus taip“, – apie suteiktas galimybes pasakojo darbuotoja.

Ji tikino, kad malonumą teikia ne tik tai, jog ji dirba išsvajotą darbą, bet ir supantis kolektyvas. Inetos teigimu, parduotuvėje nuotaika ir atmosfera būna labai gerai, nes dirba jaunatviškas, energingas ir entuziastingas kolektyvas. Todėl, kai patys darbuotojai laimingi, būna patenkinti ir klientai.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

vida

nutyse skudurai prasta kokybe kainos dideles

Ida

Buvau ir daugiau nesilankysiu. Tiek daug vietos ir dėmesio nekokybiškiems sintetiniams, nutysusiems skudurams. Žinoma, tai prekės jaunimui, kad kelis kartus apsirengus negaila būtų išmesti. Bet koks malonumas dėvėti pigią (sąlyginai), neskoningą sintetiką. Prasta, labai viskas prasta.

Kapitonas Tenkišas

Prabuskite ir kelkitės,o atsikėle varykit į H&M.Viskas ten gerai na nebent "babkių" neturite...tada belieka piktus komus rašinėti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS