Kaune rengiamasi Lietuvos krepšinio namų statybai | KaunoDiena.lt

KAUNE RENGIAMASI LIETUVOS KREPŠINIO NAMŲ STATYBAI

  • 14

Kauno senamiestyje pradedami Lietuvos krepšinio namų statytos darbai, savivaldybė paskelbė konkursą būsimo pastato pamatams įrengti.

Kaip BNS sakė savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Petrauskas, pradinį statybų etapą finansuos savivaldybė, o vėliau darbus tęs Krepšinio federacija.

„Darome taip, kad būtų teisiškai tvarkinga: iniciatyva turi būti mūsų, nes sklypas yra savivaldybės. (...) Mes pradinį etapą apmokėsime, kuris būtų inventorizuotinas ir galimas įnešti mūsų į tą viešąją įstaigą, kurią toliau finansuos federacija ir užbaigs visą projektą iki galo“, – sakė savivaldybės administracijos vadovas.

Kada darbus pavyks pradėti, priklausys nuo to, kaip seksis vykdyti viešųjų pirkimų konkursą. Jei viskas eis sklandžiai, statybos darbai prasidės po trijų mėnesių.

Idėjai Kaune statyti Lietuvos krepšinio namus Kauno taryba pritarė dar 2015 metų liepą. Planuojama, kad juose įsikurs krepšinio muziejus, čia persikels ir pati Lietuvos krepšinio federacija.

Anksčiau skelbta, kad lėšų statyboms federacija planuoja gauti pardavusi vertybinius popierius bei turimas biuro patalpas.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

vilniaus vagys nugvelbs tuos rumus,pastatysuz musu pinigus,v

gevydas

Pilietis

Mulkiai, baikit zaunyti ir eikit dirbti. Gamyklų pristatyta, bet dalis tautos sėdi prie kompų ir tingi pasijudinti.

Anonimas

ir vėl už mokesčių mokėtojų pinigus statys krepšinio namus??? Kodėl švaistomi mokesčių mokėtojų pinigai tik krepšiniui, o ne jų vaikams????? Kodėl nestatomi namai , kur eilinių, minimumą gaunantys mokesčių mokėtojų vaikai galėtų lankyti būrelius. Ar mokesčių mokėtojų, vaikai šlaistydami gatvėse turės galimybę viskuo naudotis nemokai tik kalėjimuose........
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS