Kaune turistams bus lengviau nepaklysti | KaunoDiena.lt

KAUNE TURISTAMS BUS LENGVIAU NEPAKLYSTI

  • 2

Kasmet augant turistų srautams, Kaune didėja ir poreikis pačiam miestui keistis, tobulėti, siūlyti naujus produktus ir paslaugas. Pavasaris, atrodo, tinkamiausias laikas tai įgyvendinti ir turizmo sezoną pasitikti su naujovėmis.

Pagrindinis praėjusį rudenį įkurtos ir už Kauno miesto tarptautinę rinkodarą, užsienio investicijų bei turistų pritraukimą atsakingos agentūros „Kaunas In“ siekis – kad turizmo informacija būtų prieinama, nepriklausoma nuo turizmo centro darbo valandų ir gaunama ne tik juose. 

Taigi nuo balandžio Kaune pradedamas įgyvendinti „Tourism information friendly“ vietų ženklinimas ir plėtra. „Tourism information friendly“ lipduku pažymėta vieta (maitinimo, apgyvendinimo, pramogas ir paslaugas teikiančios įmonės) – tai taškas, kuriame galima rasti pagrindinę turistinę informaciją: miesto žemėlapį, miesto turisto gidą ir gauti atsakymus į svarbiausius klausimus.

Pirmosios „Tourism information friendly“ vietos yra knygynas „Knygų ministerija“, „Caffeine Roasters“ kavinės Laisvės al. 89, Laisvės al. 72, Vilniaus g. 28, Vilniaus g. 3, viešbutis „Park Inn by Radisson hotel“ K. Donelaičio g. 27 ir svetingumo kompleksas „Monte Pacis“ T. Masiulio g. 31. Ateityje „Tourism information friendly“ vietų daugės.

Pagrindiniu VšĮ „Kaunas In“ turizmo informacijos centro padaliniu miesto centre tampa pačioje Rotušėje (Rotušės a. 15) įkurtas turizmo informacijos centras, o nuo balandžio 21 d. Laisvės al. 36 adresu esantis biuras uždarytas.

Turizmo informacija taip pat teikiama telefonu +370 616 23828, el. paštu info@kaunasin.lt bei feisbuko paskyrose „Kaunas Tourism“ ir „It’s Kaunastic“. Naudingos informacijos galima rasti apsilankius visit.kaunas.lt ar parsisiuntus mobilią programėlę Kaunas.

GALERIJA

  • Kaune turistams bus lengviau nepaklysti
Kauno miesto savivaldybės nuotr.
Gairės: kaunas, turizmas
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Geniukas

na taip viskas turistams . O ka be gatviu palyginimo dabartinis |Kauno faraonas padare paprastiems miesto gyventojams padare ar palengvino . Prikilnojo kainas ?siuksles ,stovejimai automobiliu ir kt . Bet uztat dygsta faraoniskos piramides ,zaliuose plotuose i kurias ziuredami sakys zmones -sitos buvo prie V.M. laiku pastatytos . O smulkmenu kas cia atsimins

Barnabas

Nesąmonė yra uždaryti turizmo informacijos centrą Laisvės alėjoje.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS