Kauniečiai kviečiami į nemokamas mankštas | KaunoDiena.lt

KAUNIEČIAI KVIEČIAMI Į NEMOKAMAS MANKŠTAS

  • 5

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia kauniečius nemokamai mankštintis. Visą rugsėjį ir spalį vyks šiaurietiškojo ėjimo užsiėmimai ir tai chi mankštos. 

Anot specialistų, šiaurietiškasis ėjimas – puiki fizinio aktyvumo ir sveikatos saugojimo bei stiprinimo forma. Jis tinka bet kokio amžiaus žmonėms bet kuriuo metų laiku. Tai ne tik puikus laisvalaikio praleidimo būdas, tačiau ir efektyvi mankšta – einant gerai įvaldyta technika galima panaudoti iki 90 proc. raumenų. Šiaurietiškojo ėjimo užsiėmimai nuo rugsėjo 4 d. vyks kiekvieną penktadienį 10 val. prie S. Dariaus ir S. Girėno paminklo šalia Ąžuolyno. Būtina išankstinė registracija telefonu (8-37) 454 717 arba el. paštu Giedre.Bernotaite@kaunovsb.lt. Esant blogam orui užsiėmimai nevyks.

Tai chi mankštų esmė – kūno ir sąmonės atpalaidavimas. Ši fizinio aktyvumo rūšis – nepaprastai stipri priemonė, padedanti tobulinti kūną ir dvasią. Tai – pozų, meditacinės technikos ir grakščių judesių darni visuma. Tai chi mankštos nuo rugsėjo 2 d. iki lapkričio 1 d. vyks kiekvieną trečiadienį ir sekmadienį 12 val. Rytų kultūros studijoje „Wudang Tao“ P. Kalpoko g. 1-26. Būtina išankstinė registracija telefonu 8 698 13255 arba el. paštu aiwudang@gmail.com. Vietų skaičius ribotas.

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras ragina kauniečius rūpintis savo sveikata ir pasinaudoti galimybe nemokamai pasimankštinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

To "tai"

Zinoma gerbiamas "tai", geriau guleti ir gink Dieve nejudeti bei laikti kol sporto "mada" pradums pro saly ! Kad tik neisveratu is lovos...na ir apgailetinas bei tamsus mastymas...

Anonimas

Gaila kad darbo dienomis

Pradinuke

Šis pasiūlymas, matyt, skirtas pensininkams ir bedarbiams...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS