Kaunietis nesusilaikė: pažiūrėkite, kas darosi prie Botanikos sodo įėjimo | KaunoDiena.lt

KAUNIETIS NESUSILAIKĖ: PAŽIŪRĖKITE, KAS DAROSI PRIE BOTANIKOS SODO ĮĖJIMO

Tarptautinę darbininkų dieną nemažai kauniečių nusprendė praleisti Vytauto Didžiojo universiteto Botanikos sode, tačiau nuotaiką aptemdė prie kasos nusidriekusios eilės. Žmonės pastebi, kad renginių metu visada kartojasi tas pats scenarijus.

Į „Kauno dienos“ redakciją parašė kaunietis Gytis ir išdėstė savo poziciją dėl Kauno Botanikos sodo darbo. Jis, kaip ir kiti miestiečiai, laisvadienį planavo praleisti besigrožint šiuo metu žydinčiomis tulpėmis. Tačiau laiką, kurį galėjo praleisti uostant gėlių žiedus, lankytojas pralaukė eilėje prie kasos. Užplūdę kauniečiai sudarė nemažą eilę, o kasoje dirbo vos vienas žmogus.

„Jūs pažiūrėkit, kas darėsi prie įėjimo. Kiek daug laimės. Žmonės su vaikais kaitinosi saulėje, eilė judėjo vėžlio greičiu, visi mėgavosi, dirbo viena kasa, visiems po popierėlį išdavė, bobutė prie vartų juokėsi ir nieko neįleido, pinigėlio neima, tik kitos bobutės duotą popierėlį paėmė ir perplėšė, o šiaip krūtine vartus laikė, geros dienos linkėjo“, – taip kaunietis Gytis ironizavo apie saulėtą dieną prie Botanikos sodo įėjimo.

Lankytojai tikino, kad ilgos eilės prie Botanikos sodo kasos jau yra įsisenėjusi problema. Kiekvieną kartą, kai ši vieta organizuoja renginį ir kviečia atvykti lankytojus, jiems reikia stoti į ilgiausią eilę, kuri juda labai lėtai. Kauniečių nuomone, kai maloniai kaitina saulutė ar vyksta didesni renginiai, kasoje turėtų dirbti bent keli žmonės.

„Kauno diena“ susisiekė su Botanikos sodo administracija ir paprašė pakomentuoti, kodėl renginių metu nuolat nusidriekia eilės. Direktorius dr. Nerijus Jurkonis sakė, kad problema yra žinoma, tad jau svarstomi net keli jos sprendimo būdai.

„Kadangi antradienis buvo ne darbo diena, nėra taip lengva prikalbinti darbuotojų dirbti. Problema yra žinoma. Jau dabar didesnių renginių metu bilietus galima nusipirkti internetu. Pavyzdžiui į „Kvapų naktį“ jau nemažai lankytojų perka bilietus internetu. Jie net įeina pro kitą įėjimą. Dabar deramės, kad internetu būtų galima nusipirkti ir įprastą lankytojo bilietą. Taip pat galvojame, kad ateityje galėtų atsirasti koks terminalas, kur žmogus pats nusiperka bilietą ir nereikia laukti eilėje prie kasos“, – sakė N.Jurkonis.

Vis dėlto, kol kas nėra aišku, kada naujovės pasieks Botanikos sodą. Šių metų biudžete tokios išlaidos nėra numatytos, tad galima tikėtis mažesnių eilių prie kasų nebent kitą sezoną.

GALERIJA

  • Kaunietis nesusilaikė: pažiūrėkite, kas darosi prie Botanikos sodo įėjimo
Skaitytojo nuotr.
Gairės: Botanikos sodas, VDU Botanikos sodas, eilės, nusidriekė eilės, kasa, įėjimas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Edmundas Tulcevicius

Buvau šiame sode prieš dvi dienas - prie kasos nebuvo nė vieno žmogaus , kita problema tai susisiekimas viešuoju transportu ypač ,j ei neturi nuosavo automobilio į sodą patekti gan nelengva , nėra jokių rodyklių gatvėse , ne taip kaip zoologijos sodas , jų nuorodas galima pamatyti jau net Taikos prospekte.

Aleksotas

Botanikos sodui reikia išspręsti dviračių statymo problemą. Labai daug aleksotiškių, garliaviškių atvažiuotų dviračiais, sumažėtų automobilių srautai, bet nėra kur normaliai ir saugiai palikti didelių kiekių dviračių.

Ha

Kur valdiska knaipe ten visada visokios problemos iskyla o butu privatus verslas is karto butu visos problemos sutvarkytos tad nieko naujo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS