Kaunietis piktinasi: ar taip turi atrodyti neseniai tvarkyta gatvė? | KaunoDiena.lt

KAUNIETIS PIKTINASI: AR TAIP TURI ATRODYTI NESENIAI TVARKYTA GATVĖ?

  • 29

Portalo kauno.diena.lt skaitytojas Valdas pasipiktino apgailėtina Šiaurės prospekto danga.

"Pernai vasarą ar rudeniop buvo iš pagrindų tvarkomas Šiaurės prospektas. Štai kaip jis atrodo dabar, – rašė nuotraukomis apie įvažos prie Eiguliuose esančio prekybos centro "Iki" (Šiaurės pr. 91.) būklę pasidalijęs kaunietis. – Tačiau mane labai papiktino savivaldybės atstovo požiūris. Mane užsipuolė, kad tik sena gatvės danga ištrupėjusi, tad kelio būklę užfiksavau kitu rakursu." 

Nuotraukose matyti ne tik aptrupėjusi kelio danga, bet ir atsivėrusios duobės.

Portalui Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis tikino, kad ši situacija yra žinoma. "Šį įvažiavimą planuojame sutvarkyti šiemet. Taip pat tvarkysime 20 įvažiavimų į švietimo ir ugdymo įstaigas bei prasčiausios būklės įvažiavimus kiekvienoje miesto seniūnijoje", – teigė savivaldybės atstovas ir patikino, kad šiems darbams šiemet miesto biudžete numatyta 1,5 mln. eurų.

GALERIJA

  • Kaunietis piktinasi: ar taip turi atrodyti neseniai tvarkyta gatvė?
  • Kaunietis piktinasi: ar taip turi atrodyti neseniai tvarkyta gatvė?
Skaitytojo nuotr.
Gairės: Šiaurės prospektas, Eiguliai, gatvės, duobės, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (29)

rs

kaip buvo gera kada Kaunui vadovavo konservatoriai,tiesiog pasaka.Kaunas buvo pelkė,palopydavo pavasarį gatves iki rudens,su nostalgija prisimenu tuos laikus.rinkim konservatorius ir ateis mums palaima.

ANGELE

Pirmiausia,tai spausdinkit VISUS atsiliepimus,komentarus. Na,o kaip dirigentas diriguoja,taip savivaldybes klerkai groja-"dirba". Tada ir nereikes tersti "GARO" mero vardo. Neziurint visu vadovu partiju,praeities jie turetu buti saziningi !!! (o dabar, kur tokie esti-yra ?). Turetu susiburti ir dirbti ranka rankon,saziningai,nesmeizti vieni kitu,teisintis: "paremontuosim,pataisysim". O dabar???... Dziaugiasi savo neteisetais darbais,"nekaltumu", gerisi kits kito "grazuolemis-draugemis". Kur ju sazine,dorove ? Kur ???. Dirbkit,visi vadai,saziningai,ir Lietuva klestes.

NERA SAVIVALDYBES KLERKU KONTROLES

KOL NEPAKEIS SENUJU SAVIVALDYBES DARBUOTOJU,KAD NAUJAI ATEJE DIRBTU NE TIK 8 VALANDAS UZ STALO IR PRIE KAVOS PUODELIO,O FAKTISKAI DOMETUSI,KAIP ATLIEKAMI DARBAII,AR TIKSLIAI VYKDOMOS SALYGOS PAGAL LAIMETA KONKURSA,TADA IR DARBU KOKYBE ATSIRAS IR DARBAI LAIKU BUS PADARYTI, IR MERO GARAS VARDAS NEBUS TERSIAMAS.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS