Kauno rajone užregistruotas 300-asis naujagimis | KaunoDiena.lt

KAUNO RAJONE UŽREGISTRUOTAS 300-ASIS NAUJAGIMIS

Balandžio 5 dieną gimusi mergaitė, pavadinta Jorės vardu, yra pirmas vaikas Kauno rajono gyventojų Nedo ir Renatos Čiužauskų šeimoje. Jorė Čiužauskaitė tapo 300-uoju naujagimiu, užregistruotu šio pastaraisiais metais sparčiai augančio rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje.

Domeikavoje įsikūrusi jauna Čiužausku šeima atsikėlė iš kitos Kauno rajono vietos – Lapių seniūnijos. Individualia veikla statybų srityje besiverčiantis Jorės tėtis Nedas sako, kad „darbų sąraše pirmą vietą užims tėvystė ir nuo šiol pagrindinė žmonos veikla – būti mama“.

Vardą mažylei tėvai sugalvojo kartu. Tėtis atviravo, kad rinkosi iš dviejų vardų, bet vis dėlto pirmagimę nusprendė pavadinti Jore. „Vardo reikšmė simbolizuoja pavasarį, atbundančią gamtą. Kadangi dukra gimė balandžio 5-ąją, šiltą, saulėtą dieną, išrinkti vardą padėjo ir gamta“, – kalbėjo tėtis.

Jubiliejinio kūdikio tėvelis nustebo sužinojęs, kad jų vaikas Savivaldybėje užregistruotas kaip 300-asis. Gerai nusiteikusį tėtį pasveikino Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas, pasidžiaugęs, kad jaunos šeimos renkasi pakaunės kraštą.

„Didžiuojamės tokiomis šeimomis – patys čia gimėte, užaugote ir naują kartą Kauno rajone auginate“. Sveikindamas V. Makūnas mergytės tėčiui įteikė dukrelės gimimo liudijimą bei padovanojo knygą „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“.

Kaip skelbia Kauno rajono savivaldybė, praėjusiais metais 300-uoju naujagimiu buvo Ugnė Puodžiūnaitė iš Garliavos. Ji buvo užregistruota beveik dviem mėnesiais vėliau - gegužės 25-ąją.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Nedas

Sveiki ponas Mykolai. Tikrai aprangos kodas nelabai tinkamas vizitui pas gerbiamą merą,tačiau aš šio vizito neplanavau ir nesitikėjau. Buvo didžiulė staigmena, kad nusišypsos tokia laimė buti 300 uojo užregistruoto kūdykio tečiu kauno rajone ir būti pasveikintam pačio gerbiamo V. Makūno. Dar kartą sakau ačių merui už sveikinimus, gerą nuotaiką,šiltą ir malonų priėmimą bei už puikias dovanas.

Aleksotas

O kada ponas Matijošaitis dalins kraitelius?

Mykolas

Su treningu pas merą-nesamonė..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS